MENÜ
İstanbul 24°
Kamyonum
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
seyit usta, römork, treyler, üst yapı,
kamyoon, nakliye, taşımacılık
15 Dakikada 1 Treyler
Yakın Plan
24 Haziran 2024 Pazartesi 11:21

15 Dakikada 1 Treyler

Schmitz Vreden tesisinde yılda 21300 adet treyler üretiyor. Hedef her 10 dakikada 1 treyler üretim performansına ulaşmak.

Dünya basını ile biz Türk gazetecileri de Vreden’de ağırlayan marka; hem üretim süreçlerindeki gelişimleri hem ürünlerindeki yenilikler ve bunun yanı sıra yeni teknolojilerle geliştirdikleri soğutma ünitesini tanıttı. Ayrıca marka IAA fuarındaki sürprizlere hazır olun mesajını da verdi.

2633 milyon Euro ciroya sahip, 6000’den fazla çalışanıyla Avrupa’nın önde gelen treyler üreticisi Schmitz perdeli treyler, soğutuculu treyler ve damperli treyler üretiminde Avrupa liderliğini sürdürmekte.

2024/25 yılında 40000 adet treyler üretme hedefinde olan şirket; efektif alt yapı, dijital dönüşüm ve veri güvenliği konusunda ciddi yatırımlar yapmakta. 2018'den beri tüm treylerleri TrailerConnect® sistemiyle donatmakta ve müşterilerine filo yönetiminde verimlilik sağlamakta.

Schmitz Cargobull, sürdürülebilirlik ve ekonomik verimliliğin birbiriyle çelişmediğini vurguluyor. Özellikle ürünleri alıcılara ulaşırken toplam satın alma maliyetlerini düşünerek fiyatlaması ve çevre etkilerine de konsantre olması markanın önemli motivasyonlarının başında geliyor. Örneğin, S.CS EcoGeneration treyleri aerodinamik iyileştirmeler, ağırlık azaltma ve yakıt tasarrufu sağlayacak şekilde geliştirilmiş.

Gelişmeye ve inovatif üretime büyük önem veren markanın *İnovasyonlar*ı arasında çift katlı treylerler, TRAILERCONNECT® telematik sistemi, FERROPLAST® yalıtım panelleri, disk frenler ve hızla yükleme/boşaltma sağlayan SPEED CURTAIN yer alıyor.

Vreden tesisi, sıcaklık kontrollü ve kuru yük taşımacılığı için treyler üretmekte.

Bu ürünler arasında S.KOe COOL, S.KO COOL, S.BO EXPRESS ve S.BO PACE bulunuyor.

Şirket ayrıca, FERROPLAST® panelleri ve sıcaklık kontrollü taşımacılık için kendi soğutma ünitesi olan S.CU'yu geliştiriyor.

Schmitz Cargobull, dijital dönüşüm ve yapay zeka destekli süreç optimizasyonu üzerinde yoğunlaşmış durumda. Bu kapsamda, akıllı üretim planlaması ve kontrolü, sanal fabrika tasarımı gibi alanlarda yenilikler yapılıyor.

Vreden tesisine yapılan yatırımlar arasında otomatikleştirilmiş yeni montaj hattı ve genişletilmiş köpük kapasitesi yer alıyor. Bu yatırımlar, üretim döngü süresini araç başına 15 dakikadan 10 dakikaya düşürmeyi ve montaj kapasitesini üç vardiyalı bir modelde günde 130 S.KO'ya çıkarmayı hedeflemekte.

Schmitz Cargobull, Almanya, İspanya, İngiltere, Litvanya, Slovakya, Türkiye, Avustralya ve Güney Afrika'da üretim tesislerine sahip. Bu geniş üretim ağı, esnek ve güçlü bir uluslararası üretim kapasitesi sunmakta.

Gerçekleşen gezide en dikkat çeken unsur; ihtiyaca, mevsimsel şartlar ve ülkenin genel yapısına uygun butik üretim anlayışının benimsenmiş olmasıydı. Geliştirilmiş ürünler; çevre dostu, hafif, ekonomik olmaları ve kullanım kolaylığı sağlamaları ile göz doldurdu.

 

 

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Copyright © 2024 Kamyonum