MENÜ
İstanbul 24°
Kamyonum
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
seyit usta, römork, treyler, üst yapı,
kamyoon, nakliye, taşımacılık
Ford Trucks Artık Her Yükte Deniz Ticari Araçlar ile Birlikte!
Yakın Plan
20 Mayıs 2024 Pazartesi 13:47

Ford Trucks Artık Her Yükte Deniz Ticari Araçlar ile Birlikte!

Deniz Ticari Araçlar yıllar süren tecrübe ve kalitesini Ford Trucks çatısı altında bir kez daha taçlandırdı. Mersin’in gelecekteki 20-25 yıl boyunca artacak iş potansiyelini karşılayacak büyüklükte bir plazayla müşterilerine hizmet vermeye başlayan Bayiyi, Deniz Ticari Araçlar Genel Müdürü Emrah Deniz’den dinledik. Tüm yatırımlarını Mersin’e odakladıklarını ifade eden Deniz; “Mükemmelliğe hızlı bir şekilde ulaşacağımızdan eminiz.” diyerek iddialarının ve başarılarının altını çizdi.

“Kurumsal Altyapısı İyi Oluşturulmuş, İki Kuşağın Bir Arada Çalıştığı Bir Aile Şirketiyiz”

“Kalite ve Hıza Odaklanıyoruz”

Kurumsal yapılarını ve verdikleri hizmetleri anlatarak sözlerine başlayan Deniz; “Erman Grup Şirketleri olarak 1994 yılından bu yana Mersin merkezli faaliyet gösteriyoruz. Farklı iş alanlarımız arasında uluslararası frigorifik taşımacılık, soğuk hava depoculuğu, sigortacılık, ağır vasıta satış ve servis hizmetleri ile frigorifik treyler ve tankerlerin belgelendirme hizmetleri yer alıyor. Kurumsal altyapısı iyi oluşturulmuş, iki kuşağın bir arada çalıştığı bir aile şirketiyiz. Hizmet verdiğimiz tüm alanlarda maksimum müşteri memnuniyeti için kalite ve hıza odaklanıyoruz. Ağır vasıta sektöründe aynı zamanda bir müşteri olarak yer almanın avantajını da kullanıyoruz, bu durum müşterilerimizle empati kurmamıza yardımcı olarak işimizi daha da ileri taşıyor.” dedi.

“Tüm Yatırımlarımızı Yine Mersin’e Odaklıyoruz”

“Mersin’in lojistikteki büyük potansiyeline inanıyoruz, bu nedenle tüm yatırımlarımızı yine Mersin’e odaklıyoruz.” diyen Deniz devam etti; “Mersin uluslararası lojistikte İstanbul’dan sonra en büyük 2. filoya, uluslararası frigorifik taşımacılıkta ise Türkiye’deki en büyük filoya sahip. Böylesine lojistik odaklı bir şehirde hizmet vermek uzmanlık gerektiriyor ve biz de bu alanda iddialıyız.”

“Ford Trucks, Türkiye’de Öncü Uygulamaları Hayata Geçirirken Aynı Zamanda Dünya Çapında Başarı Hikâyesine İmza Atan Bir Marka”

Bayiliğini aldıkları ve yürütmekte oldukları Ford Trucks markasına geçiş süreçlerini nedenleriyle açıklayan Deniz şu ifadeleri kullandı; “Ford Trucks, ağır ticari sektöründe Türkiye’de öncü uygulamaları hayata geçirirken aynı zamanda dünya çapında başarı hikâyesine imza atan bir marka. Üretim gücü, güçlü ve yetişmiş insan kaynağıyla gerek yurt içinde gerekse yurt dışında büyüme ivmesini her geçen yıl bir üst seviyeye taşıyor. Performans ve verimlilik odaklı bir ürün gamına sahip, ayrıca müşterilerine her zaman yakın. Mühendislik ve Ar-Ge alanındaki uzmanlığını kullanarak yenilikçi ürünler ve sürdürülebilir çözümler geliştirmeye odaklanıyor. Bu yaklaşım, geleceğin taşımacılık trendlerine öncülük ederek sektördeki gelişmelere yön verme hedefini güçlendiriyor.”

“’Her Yükte Birlikte’ Vizyonuyla Müşterilerine Değer Katmayı ve Onların İşlerini Geliştirmeyi Amaçlıyor”

“Ford Trucks Markasının Değerlerine Sahip Çıkarak ve Müşteri Odaklı Yaklaşımımızla Başarıyı Daha da İleriye Taşıyabileceğimizi Düşünüyoruz”

Ancak Ford Trucks'ın başarısının sadece teknoloji ve ürünlerle sınırlı olmadığını vurgulamak gerektiğinin altını çizen Deniz sözlerine şöyle devam etti; “Marka, "Her Yükte Birlikte" vizyonuyla müşterilerine değer katmayı ve onların işlerini geliştirmeyi amaçlıyor. Bu doğrultuda, müşteri deneyimini merkeze alan stratejiler izleyerek, en verimli taşıma çözümlerini sunmayı ve müşterilerinin işlerine daha fazla odaklanabilmelerini sağlamayı hedefliyor. Ford Trucks'ın bayiliğini aldığımız ve yürütmekte olduğunuz süreç, bu güçlü temellere dayanarak markanın değerlerini ve misyonunu benimseme fırsatı sunuyor. Yaptığınız işin sadece araç satışı ve hizmetlerle sınırlı olmadığını, aynı zamanda müşterilerinize sağladığınız değer ve iş birliğiyle de şekillendiğini unutmamak önemli. Ford Trucks markasının değerlerine sahip çıkarak ve müşteri odaklı yaklaşımımızla başarıyı daha da ileriye taşıyabileceğimizi düşünüyoruz.”

“Mersin’in Gelecekteki 20-25 Yıl Boyunca Artacak İş Potansiyelini Karşılayabilecek Büyüklükte Bir Plaza İnşa Ettik”

“Türkiye'nin En Büyük Ağır Vasıta Servislerinden Biriyiz”

“Mükemmelliğe Hızlı Bir Şekilde Ulaşacağımızdan Eminiz”

Ford Trucks’ın, müşteri memnuniyetini odak noktası olarak belirleyen, yenilikçi ve bütüncül hizmet anlayışını benimseyen bir marka olduğunu ifade eden Deniz kurumsal altyapılarıyla ilgili olarak ise; “Bu anlayış, satış, servis ve yedek parça hizmetlerini kapsayan geniş bir kurumsal alt yapıyla destekleniyor. Satış sürecinde, müşterilerimize en uygun çözümleri sunabilmek için geniş bir ürün yelpazesine sahibiz ve uzman satış temsilcilerimizle müşterilerimizin ihtiyaçlarını doğru bir şekilde belirleyerek onlara en uygun seçenekleri sunuyoruz. Ayrıca, finansman ve sigorta gibi konularda da müşterilerimize destek sağlayarak satın alma süreçlerini kolaylaştırıyoruz.

Müşteri deneyiminin satıştan sonra yine aynı özenle sürmesi Ford Trucks’ta olduğu gibi bizim de önceliklerimiz arasında. En ufak aksamayı bile yakından takip edebilen Ford Trucks profesyonel servis ağı, kaliteli ve orijinal yedek parça güvencesiyle periyodik bakım ve onarım desteği sunuyor. Gezici servisler her an her yerde müşterilerimize ihtiyaç duydukları yardımı ulaştırıyor, yerinde bakım desteği ise özellikle belediye ve inşaat filosu araç sahiplerinin hayatlarını da işlerini de kolaylaştırıyor.

Tüm bu hizmetleri en iyi şekilde sunabilmek için Mersin’in gelecekteki 20-25 yıl boyunca artacak iş potansiyelini karşılayabilecek büyüklükte bir plaza inşa ettik. Tesisimiz, 19 dönümlük arazi üzerine kurulu olup 8.500 metrekare kapalı alana sahip; 12 mekanik, 6 kaporta ve 3 boya atölyemizle Türkiye'nin en büyük ağır vasıta servislerinden biriyiz. Ford Trucks’ın müşterilere bakış açısı, Deniz Ticari Araçlar olarak benimsediğimiz anlayışla tamamen örtüşüyor. Bu nedenle, sunacağımız tüm hizmetlerde mükemmelliğe hızlı bir şekilde ulaşacağımızdan eminiz.” dedi.

“Mersin ve Akdeniz Bölgesindeki Lojistik İhtiyaçlarına Odaklanarak Müşterilerimize Özelleştirilmiş Çözümler Sunmayı Amaçlıyoruz”

Bulundukları bölgenin lojistik potansiyelini de değerlendiren ve yapılan nakliye faaliyetleri doğrultusunda öne çıkan ihtiyaçlara değinen Deniz şöyle konuştu; “Mersin, Doğu Akdeniz'in önemli bir liman kenti ve hinterlandıyla geniş bir coğrafyaya hitap ediyor. Mersin'in önemini belirleyen bir diğer faktör ise transit taşımacılık. Avrupa, Orta Doğu ve Kuzey Afrika'ya bağlantı sağlayan, Türkiye'nin alan olarak en büyük limanına sahibiz; bölgedeki demiryolu ve karayolu ağlarıyla bağlantılı olması kentin lojistik açıdan stratejik önemini ortaya koyuyor.

Yapılan nakliye faaliyetleri kapsamında bölgede öne çıkan ihtiyaçlar arasında, hızlı ve güvenilir taşıma hizmetleri, etkin depolama çözümleri, lojistik süreçlerin yönetimi ve takibi gibi konular yer alıyor. Özellikle ihracat ve ithalat işlemlerinde lojistik süreçlerin sorunsuz işlemesi, tedarik zincirinin verimli bir şekilde yönetilmesi bölgedeki önemli ihtiyaçlardan biri.

Biz bu çerçevede, Mersin ve Akdeniz bölgesindeki lojistik ihtiyaçlarına odaklanarak müşterilerimize özelleştirilmiş çözümler sunmayı amaçlıyoruz. Teknolojik altyapımızı sürekli güncelleyerek, müşterilerimize dijital lojistik çözümleri sunarak rekabet avantajı sağlamayı hedefliyoruz.”

“Bizim Görevimiz Müşterilerimize Kaliteli, Hızlı ve Ekonomik Çözümler Sunmak”

“Uzun yıllardır nakliye sektöründe hizmet veren “tecrübeli bir müşteri” olarak şunu söyleyebiliriz ki ağır vasıta markalarının başarısının ardında iki büyük etken vardır. Birincisi, marka olarak müşteriye hitap etmek yeteneği, ikincisi ise bölgede güçlü bir bayiye sahip olmak.” diyen Deniz devam etti; “Bölgemizde hem kurumsal firmalar hem de kurumsal olmayan büyük-küçük aile şirketleri ile bireysel araç işletmecileri de mevcut. Tüm bu işletmelerin odak noktası, araçlarının minimum maliyet ile yolda çalışır halde olmasıdır. Burada bizim görevimiz ise müşterilerimize kaliteli, hızlı ve ekonomik çözümler sunmak. Bu çözümler, kurumsal kalitede olup aynı zamanda “küçük esnaf” hızında ve fiyatında olacak şekilde tasarlanıyor.”

“Süveyş Kanalı'nda Yaşanan Krizin Ardından Orta Koridor’un Önemi Bir Kez Daha Ortaya Çıktı”

Son olarak; Türkiye’nin, Avrupa ile Asya arasında köprü niteliğinde olduğu için transit taşımacılık açısından son derece önemli konumda olduğunu dile getiren Deniz sözlerini bitirirken şunları söyledi; “Özellikle, Türkiye’yi ana bağlantı noktası olarak konumlayan Çin'in ‘Kuşak ve Yol Girişimi’ gibi global düzeydeki yeni lojistik hatlar, ülkemizin rekabet avantajını artırmasına olanak tanıyor. Süveyş Kanalı'nda yaşanan krizin ardından Orta Koridor’un önemi bir kez daha ortaya çıktı, bu da özellikle limanlarımızı alternatif bir rota olarak ön plana taşıyor. Bununla birlikte, bölgedeki yeni yatırımlar da lojistik altyapının modernizasyonunu destekleyerek taşımacılık süreçlerini daha verimli hale getiriyor.”

 

 

 

 

 

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Copyright © 2024 Kamyonum