MENÜ
İstanbul 13°
Kamyonum
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
seyit usta, römork, treyler, üst yapı,
Azerbaycan Karayolu Nakliye Çalışmaları
Lojistik
9 Nisan 2021 Cuma 09:54

Azerbaycan Karayolu Nakliye Çalışmaları

Azerbaycan, son yıllarda dünya ile ticaretini giderek artırdı. Türkiye'nin Orta Asya ülkeleri arasında yer alıp aynı zamanda Türki Cumhuriyetlerden biri de olan Azerbaycan'a ihracatı 2019 yılında 1,6 milyar doları bulurken, bu ülkeden ithalatı 394,8 milyon dolar olarak kayıtlara geçti.

Yoğun ithalat ve ihracat çalışmaları devam eden Azerbaycan'a taşımalarda Saygınlar nakliyat müşteri odaklı çalışmaları ile nakliye hizmeti sunuyor. 

Türkiye-Azerbaycan arası yük taşımacılığı yapan firma komple, parsiyel ve proje taşımacılığı hizmeti sunuyor. İstanbul, Ankara, İzmir, Manisa, İzmit, Konya, Kayseri, Antalya, Mersin, Hatay gibi sanayileşmiş illerden komple yük taşımacılığı hizmeti sunuyor.

Saygınlar Nakliyat; Azerbaycan lojistik firmaları ve sektör bazında proje, parsiyel ve lojistik hizmetlerini  özmal araçları ile hızlı, güvenilir bir şekilde verdiklerini belirtiyor. Azerbaycan parsiyel servisleri düzenli olarak her hafta İstanbul’da bulunan depolardan Bakü başta olmak üzere hemen hemen tüm Azerbaycan illerine taşıma yapıyor. Türkiye- Azerbaycan arası parsiyel taşıma çözümlerini uzman personel desteği ile sunuyor.

Haber Kaynağı: Azerbaycan Nakliye/ Saygınlar Nakliyat

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Kamyonum