MENÜ
İstanbul 15°
Kamyonum
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
seyit usta, römork, treyler, üst yapı,
Tacikistan Türkiye Arası Taşımacılık Hizmetinde Saygınlar Nakliyat
Lojistik
23 Ekim 2021 Cumartesi 10:25

Tacikistan Türkiye Arası Taşımacılık Hizmetinde Saygınlar Nakliyat

Saygınlar Nakliyat firması Tacikistan ile Türkiye arasındaki taşımacılık hizmeti vermeye devam ediyor. Tacikistan, ülkemizin en sık ihracat ve ithalat yaptığı ülkelerden biri olmakla beraber Saygınlar'ın da neredeyse her hafta yük gönderdiği bölgelerden biri.

Firma 10 yılı aşkın tecrübesi ile uzman şoförlerinin de deneyimini göz önünde bulundurarak tüm yükleri en hızlı şekilde taşıdıklarını aktardığından söz ediyor. 

Teknolojiyi yakından takip eden Saygınlar Lojistik, özmal taşımacılık araçları ile birlikte Tacikistan’a yük taşımacılığı yapmaktadır. Frigo taşımacılık, komple taşımacılık ve konteyner taşımacılığı başta olmak üzere firmada pek çok çeşit nakliye hizmetini bir arada bulabilirsiniz. İhtiyacınız olan hizmeti firma ile irtibat kurarak sağlayabilirsiniz.

Tacikistan Frigo Nakliye

Tacikistan frigo nakliye, firma tarafından en sık verilen hizmetlerden biridir. Frigo; ürünlerin soğuk ortamda taşınmasını ifade eder. Özellikle dondurulmuş gıdalar, meyve, sebze, et ve et ürünleri, süt ve süt ürünleri ile kimyasal ürün taşımacılıklarını firma soğutuculu kasaları sayesinde gerçekleştirir.

Isı sensörlü kasalarda ürün niteliğine göre önceden ayarlanmış ısı sıcaklığını koruyarak ürünler muhafaza edilir. Saygınlar Nakliye, tüm frigo ürünlerin hiçbir bozulma ortaya çıkmadan adrese teslim edeceğini belirtmektedir.

Tacikistan Parsiyel Nakliye

Tacikistan parsiyel nakliye hizmetleri Saygınlar Nakliyat firması tarafınca uzun yıllardan beri verilmektedir. Parça eşya taşımacılığı anlamını taşıyan parsiyel nakliyat, pek çok müşterinin parça eşyalarını aynı zamanlarda, aynı adrese gönderilmesini temsil eder. Saygınlar Lojistik firması  bu hizmeti yüzde 100 kalite ile gerçekleştirdiğini belirtiyor.

Müşterilerinin göndermek istediği tüm parça eşyaları toplayarak haftanın belirli gün ve saatlerinde Tacikistan’a ulaştırdıklarını belirten firma, mobilya, evrak, elektronik eşya, kıyafet, erzak vb.  her türlü ürünün parsiyel taşımacılığı yaptıklarını ifade ediyor.

Tacikistan Nakliye Fiyatları

Tacikistan nakliye fiyatları çeşitli kriterlere göre farklılık göstermektedir. Ürün boyutu, taşımacılık şekli, kullanılacak araç ve adres mesafesi gibi kriterler ücretleri değiştirmektedir. Firmaya mail atarak ya da arayarak net fiyat alabilmeniz mümkündür.

KAYNAK: TACİKİSTAN NAKLİYE FİRMALARI

İLETİŞİM: sales@sayginlarnakliyat.com

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Kamyonum