MENÜ
İstanbul 14°
Kamyonum
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
seyit usta, römork, treyler, üst yapı,
Adana Çıkışlı Yurt İçi ve Uluslararası Taşımacılıkta Nakliye Rehberi
Lojistik
22 Ekim 2021 Cuma 11:14

Adana Çıkışlı Yurt İçi ve Uluslararası Taşımacılıkta Nakliye Rehberi

Akdeniz bölgemizin ve ülkemiz genelinin üretim ve sanayi alanında öne çıkmış, aynı zamanda yüz ölçümü bakımından Türkiye’nin alltıncı büyük şehri durumunda bulunan Adana ilimiz tarım ve sanayi alanlarında gerek yurt içi dağıtım ve tedarik, gerekse uluslararası ihracat anlamında önemli yer teşkil ediyor..

Adana ilimiz genelinde üretim ve imalat yapmakta olan sanayici ve üreticilerimiz üretmiş oldukları mamüllerin yurt içi ve uluslararası piyasaya sevk işlemlerini genel itibarı ile kamyon ve tır tarzı taşıma araçları ile gerçekleştirmekte.

İç piyasa ve yurt dışı sevkiyatlarının yoğun olduğu içinde bulunduğumuz dönem itibarı ile taşınacak ürünlere nakliye aracı tedarik sıkıntısının önemli boyutta bulunuyor olması üretici ve dış ticaret firmalarına taşıma aracı bulabilme konusunda farklı arayışlar doğurmuştur. Her ilimizde olduğu gibi Adana nakliyeciler sitesi de bu anlamda önemli tedarik sağlama organizasyonlarına ev sahipliği yapıyor olsa da yoğun dönemlerde sitenin de yetersi kalması üretici firmaları özellikle internet ortamında taşıma aracı arayışları yapmak durumunda bırakmakta.

Birçok sektörde olduğu gibi taşımacılık sektörü de internet üzerinden güzel hizmetler sunan yük ve boş araç ilan platformlarına adım atmış bulunmakta. İnternet ortamında hizmet sunmakta olan birçok nakliye portalı mevcut olsa da bunlardan belli başlı sayfalar beklentileri karşılayabilecek nitelikte hizmet verebilmektedir. Uzun yıllar boyunca gözlemleri ve altyapı çalışmalarını tamamladıktan sonra internet ortamına adım atan yük ve araç ilan platformlarından olan sayfalardan biri de Nakliye Rehberi’dir.

Nakliye Rehberi yayın hayatına başladığı ilk günden bu yana sektörde ortaya çıkan gelişmeleri takip ederek bu gelişmeler ışığında misyon ve vizyon belirlemiş Adana nakliyeciler ve ihracatçıları ile yapılan onlarca istişareler neticesinde ortaya çıkan arz ve talepler doğrultusunda düzenleme yapmıştır. Gönderici ve taşıyıcı firmaların beklentileri ve arayışlarına uygun şekilde tasarlanıp dizayn edilmiş olan Nakliye Rehberi yayın hayatını kurulduğu günden bu yana üyeliği ücretsiz, ilan hakkını süresiz ve sınırsız halde hizmet verecek şekilde devam ettirmektedir. Sayfa aynı zamanda tüm üyelerine yine ücretsiz olarak reklam yayınlama hak ve imkanı da sunmaktadır.

Haber: Mehmet Ali BAL
Haber kaynağı: Nakliye reklamları

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Kamyonum