MENÜ
İstanbul 24°
Kamyonum
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
seyit usta, römork, treyler, üst yapı,
kamyoon, nakliye, taşımacılık
Konya Nakliye Firmaları’ndan Irak Parsiyel Yük Taşımacılığı
Lojistik
22 Şubat 2022 Salı 13:26

Konya Nakliye Firmaları’ndan Irak Parsiyel Yük Taşımacılığı

Türkiye’nin güneydoğu sınırında bulunan sınır komşusu ülkelerden biri olan Irak, Körfez ülkeleri arasında Suudi Arabistan ve İran’dan sonra en büyük yüz ölçümüne sahip ülkedir. Geçmişinde yaşanan pek çok kargaşa dönemine rağmen Türkiye ile Irak arasında ticari ilişkiler her zaman çeşitli yoğunluklarda devam etmiştir.

 

Şah Global Lojistik çeyrek asırdan uzun süredir iki ülke arasında taşımacılık faaliyetlerini sürdürmektedir. Firma, Irak nakliye sektörünün en köklü ve en çok tercih edilen firmalarından birisi olarak çalışmalarını sürdürdüğünü belirtmektedir. Bu alanda Konya nakliye firmalarının da çok tercih edilen köklü firmalar olduklarına dikkat çekiyor ve zamana göre operasyon süreçlerinin belirlendiğini vurguluyor. Firma, yükleri sigortalı şekilde yükleme noktasından Irak’taki son alıcısına kadar teslim ettiğini aktarıyor. Geniş araç filosu ve Irak güzergahlarına hakim ekibi ile bütün ihtiyaçları rahatlıkla karşılayabildiğini de aktarıyor.

Yüklerin alıcıya her zaman zamanında ve güvenli şekilde ulaşması gerektiğini belirten firma, Irak nakliye firmaları arasında en iyisiyle iş birliği yapmanın avantaj sağlayacağını belirtiyor. Firma, Irak’a gerçekleştirdikleri taşımalarda ilk günden bu yana müşterilerini ayrıcalıklı kıldıklarını da belirtiyor. Bunu da; ISO 9001 Kalite Belgesi, genç ve geniş araç filosu, C2 belgesiyle uluslararası taşımacılık yapabilme kabiliyeti, alanında eğitimli, deneyimli, uzman personeller ve şoförler, ihtiyaca göre farklı nakliye türleri, yasalara uygun taşımacılık, daima en modern donanımlarla taşımacılık ile sağladıklarını aktarıyor.

Irak Parsiyel

Firma, Irak parsiyel nakliye sayesinde parça yüklerinin Irak’a taşınabildiğini ve Türkiye’nin her neresinde olurnursa olunsun parça yüklerin depolarında toplanarak haftanın belirli günlerinde depolarından yükleme yapılarak Irak’a doğru yola çıktığını belirtiyor. Başta İstanbul, Ankara, Antalya, Denizli, Kocaeli, Mersin, Adana, Kayseri, Gaziantep gibi iller olmak üzere her şehirden parça yükü  taşıdıklarını da aktarıyor.

Irak parsiyel nakliye sayesinde lojistik giderlerin en aza indirilmiş olduğuna dikkat çeken firma, ve yükün miktarı fark etmeksizin taşımayı gerçekleştirebiliyor.. Böylece ufak çaplı ticaretler dahi yapabiliyor ve alıcılarına her şekilde teslimat gerçekleştirilebiliyor.

Haber Kaynağı: KONYA NAKLİYE  

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Copyright © 2024 Kamyonum