MENÜ
İstanbul 24°
Kamyonum
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
seyit usta, römork, treyler, üst yapı,
kamyoon, nakliye, taşımacılık
Azerbaycan Parsiyel Yük Taşımacılığında Şah Lojistik
Lojistik
15 Şubat 2022 Salı 12:34

Azerbaycan Parsiyel Yük Taşımacılığında Şah Lojistik

Asya ülkelerine gerçekleştirilen nakliye çalışmaları yoğun bir şekilde devam ederken bu ülkeler arasında yer alan Azerbaycan’a da gerçekleştirilen taşıma faaliyetleri hızla devam etmektedir. Orta Asya ülkelerine taşımacılık faaliyetlerinde de sıklıkla geçiş sağlanan Azerbaycan Türk nakliyecilerinin sıklıkla taşıma gerçekleştirdiği ülkeler arasında yer almaktadır.

Bu taşımalar doğrultusunda Şah Lojistik, Azerbaycan nakliye hizmetlerini geniş araç filosu ve deneyimli personelleri ile devam etmektirdiğini ifade etmektedir. Türkiye’nin ithalat ve ihracat ilişkilerinde en kilit nokta lojistik sektörüdür. Türkiye’nin en fazla ithalat ve ihracat yaptığı ülkeler, komşu ülkeleri olmaktadır. En sık nakliye hizmeti yapılan komşu ülkelerden birinin Azerbaycan olduğunu belirten Şah Lojistik, iki ülke arasındaki ithalat ve ihracatın gelişmiş olması nedeni ile karşılıklı çok sık nakliye yapıldığını da belirtmekte.

Azerbaycan’a karayolu, havayolu ve demiryolu şeklinde nakliye hizmetleri vermekte olan Şah Lojistik, Azerbaycan ile en sık karayolu nakliye faaliyetinin hizmeti yaptıklarını aktarıyor.

Azerbaycan’ın komşu ülke olması dolayısıyla kısa ve belirli güzergahlardan taşıma yapıldığını da belirten Şah Lojistik; Türkiye’nin, Gürcistan ve Azerbaycan şeklinde ülke güzergâhının belirli olduğunu ve Azerbaycan nakliye fiyatlarının da farklılıklar gösterdiğini aktarıyor.

Azerbaycan Parsiyel Taşıma

Lojistik faaliyetlerinde en fazla gelişen taşıma türlerinden birinin; aynı araç içerisinde farklı müşterilere ait ürünlerin aynı bölgeye doğru gitmesi anlamını taşıyan parsiyel nakliye hizmeti olduğunu belirten Şah Lojistik, parsiyel nakliye hizmetlerinin Azerbaycan nakliyelerinde en sık yaptıkları hizmetlerinden olduğunu aktarıyor.

Gelişen teknoloji ve firmanın bu teknolojiyi etkili ve koordineli kullanmasıyla parsiyel nakliye en güvenilir nakliye hizmeti olduğunu belirten Şah Lojistik, ayrıca bu taşıma yönteminin güvenilir olmasının yanı sıra müşterilerin en fazla mali kar elde ettiği taşıma türlerinden olduğunu da ifade ediyor. Müşterilerinin, nakliyesi yapılmasını istediği ürünün ebat ve hacmi kadar yer kiralama olanağına sahip olduğunu ve bu sayede müşterilerin konteynerin tamamı kiralamak zorunda kalmadığına da dikkat çeken Şah Global Lojistik firması, bu durumun müştere mali kar sağladığını aktarıyor.

Haber Kaynağı; İstanbul Lojistik Firmaları

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Copyright © 2024 Kamyonum