MENÜ
İstanbul 13°
Kamyonum
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
seyit usta, römork, treyler, üst yapı,
Saygınlar Nakliyat Türkmenistan Nakliye Çalışmalarını Sürdürüyor
Lojistik
30 Temmuz 2021 Cuma 09:45

Saygınlar Nakliyat Türkmenistan Nakliye Çalışmalarını Sürdürüyor

Türkmeniztan ve Türkiye arasındaki net ticaret miktarı 2009 yılında 1,6 milyar ABD doları olup, bu rakam 2008 yılına göre yüzde 52 oranında arttı. 2013 itibarıyla Türkiye'den 600'den fazla şirket bin 270'in üzerinde yatırım projesini gerçekleştirdi ve neredeyse bunların bin 200'ü 15 milyar dolar değerinde.

Türkmenistan nakliye hizmetlerinde karşımıza çıkan Saygınlar Nakliyat, parsiyel taşıma ve frigo taşıma faaliyetlerini gerçekleştirmektedir. Firma tüm nakliye çeşitlerinde taşınan ürünlere hiç bir zarar gelmeden taşımayı her zaman garanti etmektedir.

Özellikle ülkenin önemli şehirleri olan Aşkabat, Balkan ve Daşoğuz’da olmak üzere farklı bölgelerde hizmet veren firma, müşterilerin güvenini kısa zaman içinde kazananarak yüklerini anlaşılmış olan sürede, sorunsuz ve makul fiyat seviyelerinde taşıdıklarını belirtimekte.

Türkmenistan ülkesine her türlü eşya taşımacılığını ve ağır eşya lojistik hizmetlerini sunmakta olan Saygınlar Nakliyat önceliği her zaman müşteri memnuniyetine veren bir firma olduklarını aktarmakta.

Saygınlar Nakliyat  büyük, uzun ve hacimli yükleri taşımak için her türlü donanımlı araçlara sahip olduklarını ve bununla birlikte gerek duyulduğu taktirde özel araç kiralaması da yapmakta olduklarını belirtmekte. Türkmenistan taşımacılık işlemlerinde CMR sigortası ile yolculuk esnasında oluşabilecek her türlü riske karşın eşyaları güvence altına aldıklarını aktarmakta.

Kaynak: Karayolu nakliye şirketi  

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Kamyonum