MENÜ
İstanbul 13°
Kamyonum
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
seyit usta, römork, treyler, üst yapı,
Şah Lojistik İran Nakliye İhtiyaçlarına Çözüm Sunuyor
Lojistik
22 Haziran 2022 Çarşamba 15:02

Şah Lojistik İran Nakliye İhtiyaçlarına Çözüm Sunuyor

Şah Lojistik firması İran nakliye ve lojistik ihtiyaçlarında müşterilerine çözümler üretmektedir. Lojistik sektörünün her alanında müşteri ihtiyaçlarına cevap vermektedir.

Türkiye – İran arasında ithalat – ihracat faaliyetlerini yürütmektedir. Nakliye hizmetlerini karayolu, denizyolu, havayolu, demiryolu aracılığı ile sürdürmektedir. Taşımacılık faaliyetleri kapsamında parsiyel nakliye, frigo nakliye, ağır yük taşımacılığı, proje taşımacılığı, konteyner taşımacılığı faaliyetleri sürdürülmektedir. İran nakliye ve lojistik hizmetlerinin birçoğu karayolu taşımacılığı ile gerçekleştirilmektedir. Karayolu taşımacılığı daha hızlı taşımacılık imkanı sunması, 7/24 nakliye faaliyetlerinin sürdürülebilmesi, diğer taşımacılık yöntemleri ile entegre bir şekilde nakliye faaliyetlerinin gerçekleştirilebilmesi, güvenli olması, kapıdan kapıya ve depodan depoya teslimat imkanı sunması gibi birçok avantajları yer almaktadır. Türkiye - İran karayolu taşımacılık faaliyetleri Gürbulak Sınır Kapısı ile gerçekleştirilmektedir.

İran nakliye firmaları ve lojistik hizmetleri denizyolu ve havayolu ile entegre olarak da gerçekleştirilmektedir. Denizyolu taşımacılığı ile İran’a ulaştırılması gereken yükler karayolu aracılığı ile limanlara ulaştırılmaktadır. Buradan yük gemileri ile sorunsuz bir şekilde İran ülkesine ulaştırılmaktadır. Taşımacılık sektöründe havayolu taşımacılığı da oldukça tercih edilen bir taşımacılık türüdür. Maliyet açısından yüksek fiyatlar oluştursa da, hızlı bir taşımacılık imkanı sunması nedeni ile tercih edilen bir taşımacılık türü olmaktadır. Havayolu taşımacılığı ile yükler hızlı ve güvenli bir şekilde İran ülkesine ulaştırılmaktadır. Şah Lojistik firması nakliye süreçlerinin her aşamasında müşterilerine gerekli destekleri sağlamaktadır.

Yüklerin sigortalı bir şekilde taşınması sağlanarak mağduriyetlerin de önüne geçilmektedir. Şah Lojistik firması İran parsiyel nakliye ihtiyaçlarında da müşterilerine çözümler sunmaktadır. Parsiyel nakliye lojistik sektöründe sıklıkla ihtiyaç duyulan lojistik faaliyetlerden biridir. Uygun fiyat avantajı sunması en önemli tercih sebeplerinden biri olmaktadır. İran lojistik firmaları, fiyatları yükün cinsi, boyutları, ağırlığı ve hacmine göre değişmektedir. Burada önemli bir ölçüt de yükün hacmi olmaktadır. Yükün hacmi metreküp hesaplaması ile hesaplanarak nakliye fiyatı belirlenmektedir. Nakliye firması tarafından gerekli hesaplamalar yapılarak müşterilere sunulmaktadır. İran parsiyel nakliye hizmetleri ile az sayıda yük göndermek isteyen müşterilere parsiyel nakliye hizmetleri ile çözüm üretilmektedir. Müşterilerin istek ve beklentileri doğrultusunda nakliye faaliyetleri gerçekleştirilmektedir.

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Kamyonum