MENÜ
İstanbul 13°
Kamyonum
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
seyit usta, römork, treyler, üst yapı,
Nakliye Rehberi Türkiye-Kazakistan Hattında Kapsamlı Lojistik Hizmeti Sunuyor
Lojistik
20 Eylül 2021 Pazartesi 13:38

Nakliye Rehberi Türkiye-Kazakistan Hattında Kapsamlı Lojistik Hizmeti Sunuyor

Ülkemizin dış ticaret ve buna bağlı uluslararası lojistik çalışmaları kapsamında ihracat ve ithalat yaptığı Asya ülkelerinin başında yüzölçümü bakımından en büyük araziye sahip olan Kazakistan ile alışverişlerin geçmişi oldukça eski tarihlere kadar uzanmaktadır. Türkiye ile Kazakistan arasında yapılmakta olan ticaret ve lojistik çalışmalarında kullanılan ağırlıklı taşıma yöntemi karayolu üzerinden tır ile taşıma şeklidir.

Türkiye’de üretim, ihracat, ithalat ve dış ticaret yapan firmalarımızın Kazakistan nakliye hususunda sıklıkla yaşadıkları bir takım araç tedarik problemleri meydana gelmektedir. Meydana gelen problemler genel itibarı ile talep yoğunluğunun arttığı dönemlerde ortaya çıkmaktadır. Bu gibi durumların yaşandığı zamanlarda firmalarımız taşıma aracı tedarik etmek üzere alternatif yollara başvurmaktadırlar. Bu yolların en aktif ve kolay netice alınabileni internet üzerinden çalışmalar yapan yük ve boş araç ilan platformlarıdır.

Ülkemiz ve tüm dünya genelinde bu tür çalışmalar içerisinde bulunan sayısız web sayfası mevcudiyetini sürdürmektedir. Sosyal ağlar ve internet üzerinden bir hayli geniş bir alana hitap eden bu sayfalar boş aracına yük arayan lojistik şirketleri ile taşınmaya hazır halde bulunan yüklerine taşıma aracı arayan üretici ve ihracatçı firmaların ortak buluşma noktası durumundadır.

Uzun yıllardan bu yana ihracat ve lojistik alanında hizmet sunmakta olan web sayfalarından biri durumunda bulunan Nakliye Rehberi benzeri sayfalarla kıyasla çok daha kolay kullanıma sahip yapısı ile dikkat çekmekte, diğer sayfalardan farklı birçok ekstra özelliği ile tercih edilen sayfalar arasında yer almaktadır. Kazakistan nakliye firmaları ile Türkiye genelinde kapsamlı çalışmalar yapan Türk lojistik şirketlerinin de içerisinde yer aldığı Nakliye Rehberi kurulduğu ilk günden bu yana gerek nakliyeci gerekse üretici firmalar kategorisinde bulunan müşterilerine ücretsiz üyelik ve sınırsız ilan yayınlama hakkı tanımaktadır.

Kazakistan lojistik hattında ortaya çıkan gelişmelerle ilgili sürekli güncellenen Nakliye Rehberi tüm müşterilerine aynı zamanda reklam verme imkanı da sağlıyor. Komple tır taşımacılığı, parsiyel nakliye, gabari dışı ağır nakliyat, frigo tır nakliyesi ve konteyner nakliye gibi alanların tamamına yönelik seçenekleri bulunan web sayfamız aynı zamanda kara, hava, deniz ve demir yolu gibi tüm taşıma alanlarına yönelik yük ve taşıma ilanı yayınlama olanağı sunuyor.

Haber: Mehmet Ali BAL
Haber kaynağı: Nakliye reklamları

 

  Haberin Videosu

şahlojistik, nakliyerehberi, kazakistan, türkiyekazakistan,
Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Kamyonum