MENÜ
İstanbul 13°
Kamyonum
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
seyit usta, römork, treyler, üst yapı,
MISIR NAKLİYE
Lojistik
20 Eylül 2021 Pazartesi 11:22

MISIR NAKLİYE

Ülkemizin tüm illerinden yüklemeye organize edilmiş araçlarımız ile Mısır nakliye çalışmalarını sürdüren Saygınlar Nakliyat, Mısır’ın liman ve iç kesimlerinde bulunan tüm şehirlerine adres teslimi yapmak suretiyle düzenli nakliye ve sevkiyat işlemleri gerçekleştirmektedir. Mısır’ın başkenti Kahire olmak üzere diğer tüm şehirlerine teslimatlar yapabilen bir pozisyonda bulunan şirketimiz, tır taşımacılığının yanı sıra benzer diğer alanlar üzerinde de nakliye çalışmaları yapmaktadır.

Kuru yük nakliyesi ve farklı ürün çeşitlerinde de nakliye yapabilme olanağına sahip bulunan firmamız; yaş sebze-meyve ve kimyevi maddeler gibi farklı derece ayarlı olarak taşınması gereken tüm ürünleri, uygun araç filosu ile taşımaktadır.

Mısır Frigo Nakliye

Saygınlar Nakliyat olarak Mısır nakliye hizmetlerimiz içerisinde parsiyel, frigo, lojistik taşımacılık hizmetlerini yetişmiş profesyonel kadromuz ile yapmaktayız. Uzun yıllardır vermiş olduğumuz sorunsuz hizmet anlayışımız ile en kısa yapılabilecek sürede teslimatlarınız gerçekleştirilir. Gerek geçmişten bu günümüze olan bağlantılarımız gerekse coğrafi konumu ile Mısır, Orta Doğu ve Afrika’nın en önemli ülkelerinden biri olarak ülkemiz ile karşılıklı ticaret potansiyeli yüksek seyreden ülkelerden biridir.

 Ülkemizin birçok şehrinde sahip olduğumuz depolarımız ile müşterilerimizin yüksek memnuniyeti çerçevesinde, ürünleri teslim alınarak gerekli işlemleri tamamlandıktan sonra nakliye aşamasına geçirmektedir.

Nakliye hizmetlerimiz içerisinde bulunan Mısır frigo nakliye hizmeti önemli kategorilerimizden biridir. Frigo taşımacılığı +18° ile -26°’ye kadar ayarlanabilen soğutuculara sahip araçlarla yapılan taşımacılık çeşididir. Saygınlar Nakliyat olarak frigo taşımacılıkta kullanılan geniş araç filomuz ile frigorifik olarak adlandırdığımız araç sayımızın sağlamış olduğu yüksek standartlar içerisinde önemli bir taşımacılık başarısı göstermekteyiz.

Mısır Parsiyel Nakliye

Nakliye hizmetlerinde sunmuş olduğumuz yenilikçi çözümlerle Mısır parsiyel nakliye aşamalarında sektörün nabzını tutan firmamız, ülkemizden dünyanın birçok yerine yapmış olduğu taşımacılık hizmetini Mısır nakliye hizmetleri ile yüksek standartlarda sağlamaktadır. Mısır ile ülkemiz arasındaki yoğun ticari ilişkiler içerisinde sağlanan başta tekstil olmak üzere birçok sektör üzerinde nakliye hizmeti gerçekleştirilir. Rekabetçi ve müşteri memnuniyeti açısından yüksek referanslarımız ile Saygınlar Nakliyat olarak hizmet verilmektedir.

Kusursuz ve zamanında yapılması gereken teslimatlar göz önüne alındığında firmamız, sağlamış olduğu birçok çalışma ve güvenilirliği ile ön plan çıkmaktadır. Müşteri temsilcilerimizin yedi gün 24 saat hizmet anlayışı ile sağlamış olduğu iletişim yapılacak tüm nakliye aşamalarında sizlere kolaylık sağlamaktadır. Ülkemiz ve Mısır arasında yerel saat farklılıklarına bağlı olarak oluşabileceğini düşündüğünüz her türlü problemde, kesintisiz hizmet anlayışı içerisinde işlemleriniz ve teslimatlarınız en kısa sürede güvenilir bir şekilde sağlanmaktadır.

Kaynak: Mısır Nakliye Firmaları

İletişim: lojistik@sayginlarnakliyat.com

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Kamyonum