MENÜ
İstanbul 13°
Kamyonum
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
seyit usta, römork, treyler, üst yapı,
Kosova Frigo ve Parsiyel Yük Taşımaları
Lojistik
3 Eylül 2021 Cuma 14:42

Kosova Frigo ve Parsiyel Yük Taşımaları

Kosova ülkemizin sıklıkla ihracat ithalat ilişkilerini sürdürdüğü ülkelerden biri olmakla birlikte Saygınlar Nakliyenin sürekli taşımacılık hizmeti sunduğu ülkeler arasında.  

Saygınlar Nakliye, 20 yılı aşkın bir süredir dış ülkeler ile taşımacılık hizmetini sunmakta. Nakliye, geçmişten günümüze her zaman bir ihtiyaç halinde olmuş, ülkeler arası taşımacılık ise profesyonellik gerektirmiştir. Yıllardır bu işin içinde bulunan firma yüzde 100 kaliteli ve kusursuz bir taşımacılık hizmeti sunduğunu belirterek Kosova Nakliye hizmetlerini sürdürüyor.

Kosova Frigo Nakliye

Kosova frigo nakliye sayesinde pek çok ürün bozulmadan ve tazeliğini yitirmeden Kosova’ya gönderilmekte. Dondurulmuş ve paketlenmiş ürünler, ilaç, kimyasal malzeme, hammadde, et ürünleri, süt ve süt ürünleri, yaş meyve sebze gibi gıdalar soğutuculu kasalar eşliğinde ülkeye gönderilmekte. Bu ürünlerin bozulmaması için kasalarda bulunan ısı sensörü ayarlanarak yolculuk boyunca hasar görmeden adrese ulaşması sağlanmakta.

Saygınlar Nakliyat kaliteli dorseleri, uzman şoförlerimiz ile birlikte Kosova-Türkiye arası frigo nakliye hizmeti verdiğini belirtiyor. Ülkeler arası ihracat ve ithalat işlemleri daha hızlı gerçekleşerek ülkelerin gelişme aşaması da hız kazanmakta. Ortalama olarak 3-5 gün içerisinde ülkeye frigo taşımacılığı yapmakta.

Kosova Parsiyel Nakliye

Firma, Kosova parsiyel nakliye hizmetlerine de frigo taşımacılık gibi son hızıyla devam etmekte. Parça eşyaların taşımacılığını yapan firma sizleri bekletmeden, haftanın belirli günlerinde eşyaları ülkeye ulaştırdıklarını belirtmekte. Bunun için taşınacak parça eşyaları toplayarak, tek bir günde tüm müşterilerin parça eşyasını göndermekte. 

Parsiyel eşya taşımacılığı hizmetlerinden faydalanmak için mail adresinden ürünün boyutu, ağırlığı, nereye götürüleceği, hangi merkezden teslim alınacağı gibi bilgileri belirterek firmadan gün belirlenebileceği aktarılmakta. 

Kosova Nakliye Fiyatları

Kosova nakliye fiyatları kullanmak istediğiniz taşımacılık türü, gönderilecek nakliye çeşidi, karayolu ve havayolu gibi taşınma yöntemleri, ürün ağırlığı ve teslimat noktaları gibi kriterlere göre farklılık göstermekte. Ancak Saygınlar Nakliyat firması makul seviyelerde hizmet sunduklarını aktarmakta. 

Kaynak: Kosova Nakliye Firmaları

İletişim: sales@sayginlarnakliyat.com

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Mehmet Ali Özçelik
 18 Nisan 2022 Pazartesi 10:43
Merhaba ben Şah saray lokumu Kosova lokum göndermek istiyorum bir 600 kg parça ürün götürüyor musunuz
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Kamyonum