MENÜ
İstanbul 13°
Kamyonum
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
seyit usta, römork, treyler, üst yapı,
Türkiye-Irak Arası İhracat ve Transit Taşımacılık
Lojistik
3 Eylül 2021 Cuma 13:11

Türkiye-Irak Arası İhracat ve Transit Taşımacılık

Ülkemizin tüm bölgelerinde üretim, dış ticaret, ithalat ve ihracat faaliyetleri içerisinde bulunan ticari firmaları dünya genelini kapsayan çalışmalarında Türkiye-Irak hattı ile ilgili de önemli denilebilecek oranda özellikle ihracat hizmetleri içerisinde bulunmakta.

Üretim tesislerinde üretimi yapılmakta olan ürünlerin Irak’ın kuzey bölgesel yönetimi ve güney illerine sevkiyatı konusunda yılın belirli dönemleri meydana gelen yoğunluğa bağlı olarak araç tedariki sıkıntısı yaşanmakta.

Üreticilerimizin ve dış ticaret firmalarımızın taşıtmayı düşündükleri yüklerine uygun taşıma aracı bulabilme konusunda başvurdukları en kısa ve kolay yöntem ise internet üzerinden faaliyet gösteren yük ve boş araç ilan sayfası. Irak nakliye firmaları ile direkt olarak irtibata geçebilme imkanı buldukları bu web sayfalarının sayısı son dönemlerde bir hayli artmış durumda. İnternet üzerinden araç ve yük ilanı hizmeti sunan sayfalardan biri olan Nakliye Rehberi bu konuda önemli başarılara imza atan bir nakliye ilan sayfası konumunda.

Gerek üretici ve dış ticaret firmaları gerekse lojistik çalışmaları yapan şirketlerin büyük bölümünün kesin sonuç alabildikleri nadir sayfalardan biri olan Nakliye Rehberi hizmet verdiği taraflara en uygun kullanım şeklini sunmakta. Üyeliğin tamamen ücretsiz, ilan vermenin sınırsız olduğu ve aynı zamanda firmaların reklamlarını da yayına sunabildikleri bölümleri bulunan Nakliye Rehberi kolay kullanıma sahip arayüzü sayesinde kullanıcılarına bir çok alanda kolaylıklar sağlamakta.

Dünya genelini sarmış olan yayın ağı ile yurt dışı kullanıcılarının da kolaylıkla ulaşabildikleri web sayfamız Irak nakliye hattında çalışan yük veren ve taşıyıcı firmalara en akılcı ve kolay çözüm önerileri sunduğu gibi verilen ilanların karşı tarafa direkt olarak yansıtılması ile kısa süre içerisinde neticeye ulaştırmakta.

Web sayfasında Irak ülkesi ile ilgili yük ve boş araç ilanları sadece ülkemizden Irak’a yapılan ihracat taşımaları ile sınırlı olmayıp aynı zamanda kısmen de olsa Irak’tan ülkemize ithalatı yapılan ürünlerin sevkiyatı ile Avrupa, Asya ve Afrika ülkelerinden Irak’a Türkiye üzerinden taşınması planlanan yük gruplarının sevkiyatı ile ilgili de hizmet verilmekte. Taşınacak ürünün yapısına göre en uygun aracın hangisi olacağı ile ilgili araç tipi seçme özelliği de bulunan sayfa kullanıcılarına sürekli güncellenen yapısı ile hizmet vermeye devam etmekte.

Haber: Mehmet Ali BAL
Haber kaynağı: Nakliye reklamları

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Kamyonum