MENÜ
İstanbul 14°
Kamyonum
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
seyit usta, römork, treyler, üst yapı,
FORD TRUCKS REKORLARA DOYMUYOR
Ticari Araçlar
7 Haziran 2022 Salı 13:24

FORD TRUCKS REKORLARA DOYMUYOR

Ford Trucks üst düzey yöneticileri, basın mensuplarını İstanbul'da ağırladığı organizasyonla "Yaza Merhaba" dedi.

Ford Trucks Genel Müdür Yardımcısı Serhan Turfan yaptığı konuşmada; yurt içi ve yurt dışında gösterdikleri performansa dikkat çekerek, Mart ayında 1500 adetlik üretimle rekor kırdıklarını ifade etti. Turfan aynı zamanda, “Eskişehir fabrikamızdaki üretim kapasitemizi 20 bin adede çıkarmak için yatırımlara başladık” dedi.

Çekici satışlarındaki yükselişe de dikkat çeken Turfan, ağır vasıta segmentinde çekicinin payının yüzde 75’e kadar çıktığını kaydetti ve ekledi “Bu Türkiye’de bir rekor. Hiçbir zaman çekici payı bu kadar yükselmemişti”

"İhracat ilk 5 ayda iki katına çıktı"

Ford Trucks olarak geçtiğimiz yıl 5 bin adetlik ihracat yaptıklarını bu yıl da ihracat adetlerini ilk 5 ayda iki katına çıkardıklarını aktaran Turfan, ayrıca yurt dışı satışlarının hızla yükseldiğini ve hizmet verilen ülke sayısının 43’e çıktığının da altını çizdi.

"Çok yakında alternatif yakıtlı araçlara geçişimizi göreceksiniz"

Tüm bunların yani sıra Ar-Ge çalışmalarına hız kesmeden devam ettiklerini belirten ve geleceğin teknolojilerine şimdiden hazırlıklı olduklarının ifade eden Turfan “2040 yılı için sıfır emisyon sözü vermiştik. Bunun neticesinde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Çok yakında sürprizlerimiz olacak. Kısa dönemde alternatif yakıtlı araçlara geçişimizi göreceksiniz. Bunları açıklıyor olacağız. Verdiğimiz sözün arkasındayız. 2040 yılı sözümüzü mutlaka yerine getireceğiz. Hannover’deki IAA Fuarı’nda yeni ürünlerimizi görüyor olacaksınız” dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Kamyonum