MENÜ
İstanbul 24°
Kamyonum
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
seyit usta, römork, treyler, üst yapı,
kamyoon, nakliye, taşımacılık
Ürdün Parsiyel Nakliye Hizmetlerinde Şah Lojistik
Lojistik
25 Nisan 2022 Pazartesi 11:01

Ürdün Parsiyel Nakliye Hizmetlerinde Şah Lojistik

Şah Lojistik firması Ürdün parsiyel nakliye ihtiyaçlarında da müşterilerine çözümler üretmekte; Türkiye-Ürdün ithalat ve ihracat faaliyetlerini gerçekleştirmektedir.


Parsiyel nakliye faaliyetlerini karayolu, denizyolu, havayolu ve demiryolu aracılığı ile gerçekleştirmektedir. Türkiye- Ürdün arasındaki ekonomik ve ticari ilişkiler açısından, 40’a yakında anlaşma ve protokol imzalanmıştır. İki ülke arasındaki ticaret hacmi geçmişten günümüze kadar giderek artış göstermiştir. Türkiye’nin Ürdün’e ihracatında başlıca ürünler arasında otomobil, mücevherat, tekstil, mobilya, demir, ağaç ürünler, dokuma halı, gıda ürünleri yer alıyor. Türkiye’nin Ürdün’den ithal ettiği ürünler arasında ise; alüminyum, nitrat, optik cihazlar, sac ve levha, işlenmemiş kurşun, altın, örme giyim ürünleri, metal biçimlendirme için takım tezgahları yer alıyor.


Parsiyel nakliye firmaları lojistik sektöründe en fazla talep edilen lojistik faaliyetlerden biridir. Lojistik sektöründe uzun yıllardır varlığını sürdüren Şah Lojistik firması, Ürdün nakliye firmaları hizmetlerini müşterilerine sunmaktadır. Türkiye – Ürdün arasında az sayıda ürün gönderimi yapmak isteyen müşterilere parsiyel nakliye hizmeti ile çözüm sunmaktadır.


Parsiyel nakliye hizmetleri uygun fiyat avantajına sahip olması, kapıdan kapıya teslimat yapılabilmesi, güvenli taşımacılık hizmeti sunması, elleçleme işlemlerini en aza indirgemesi, diğer taşımacılık türleri ile entegre bir taşımacılık hizmeti sunması ve zamandan tasarruf sağlaması gibi özellikleri ile tercih edilen taşımacılık türü olmaktadır. Şah Lojistik firması, Ürdün parsiyel nakliye hizmetlerini en iyi şekilde gerçekleştirmek için çalışmalarını sürdürmektedir. Ürdün Nakliye sürecinin her aşamasını profesyonel ekibi ile yönetmektedir. Nakliye faaliyetlerinde müşteri memnuniyetine önem vermektedir. Bu doğrultuda gerekli planlamalarını ve çalışmalarını gerçekleştirmektedir. Lojistik sektöründe önemli bir konuyu da nakliye fiyatları oluşturmaktadır. Ürdün parsiyel nakliye fiyatı birçok etkene bağlı olarak değişkenlik gösterebiliyor.

Şah Lojistik firması nakliye hizmetlerinde müşterilerine her zaman en uygun fiyatı sunmak için çalışmalarını gerçekleştirmektedir. Müşterilerin göndermek istedikleri yüklerin özelliklerine göre nakliye fiyatı hesaplanmaktadır. Yükün en, boy, yükseklik, ağırlık, hacim ölçütleri ile mesafe unsurları nakliye fiyatlarında etkili unsurlar olmaktadır. Yükün boyutları ve ağırlığı belirlenerek, metreküp hesaplaması ile hacmi hesaplanmaktadır. Yükün hacmi doğrultusunda nakliye fiyatı belirlenmektedir.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Copyright © 2024 Kamyonum