MENÜ
İstanbul 24°
Kamyonum
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
seyit usta, römork, treyler, üst yapı,
kamyoon, nakliye, taşımacılık
Türkiye Romanya Nakliyesinde Frigo ve Parsiyel Taşıma
Lojistik
29 Ocak 2022 Cumartesi 13:07

Türkiye Romanya Nakliyesinde Frigo ve Parsiyel Taşıma

Türkiye ile Avrupa ülkeleri arasındaki ihracat ve ithalat gün geçtikçe artış gösterdiği için Saygınlar Nakliyat tarafından Romanya nakliye işlemleri de hız kazanmıştır.

Gerek havayolu, gerek karayolu ve denizyolu yöntemleri ile hızlı bir şekilde ürünleri Romanya’ya teslim ettiklerini vurgulayan Saygınlar, Romanya’dan da ülkemize taşımacılık yapmaktıklarını belirtiyor. Bu alanda son derece deneyimli kadrosu ve yılların verdiği tecrübelerini ön plana çıkarttıklarını aktarmaktadır.

Sundukları tüm taşımacılık hizmetlerini CMR sigortası kapsamında gerçekleştirdiklerini ve C2 yetki belgelerisayesinde de ülkeler arası taşımacılık yaparken hiçbir problem taşımadıklarını ve güvenilir yollardan ürünleri adrese teslim etmektikleirni belirten firma, Romanya nakliye hizmetleri için iletişime geçilebileceğini belirtiyor.

Romanya Frigo Nakliye

Frigo, soğuk eşya taşımacılığı anlamına gelmektedir. Saygınlar Nakliye deen iyi şekilde frigo taşımacılık hizmetlerini soğutuculu dorseleri aracılığı ile sunduğunu aktarmaktadır. Et, süt, dondurulmuş gıdalar, tıbbi ilaç, kimyasal ürün ve hammadde taşımacılığı frigo kasalar sayesinde gerçekleşmektedir. Romanya frigo nakliye kapsamında müşterilerimize 7/24 kesintisiz hizmet sunmakta olan firma; ürünleri ilk günkü tazeliğini koruyacak şekilde adrese teslim etmektedir.

Frigo taşımacılık sayesinde pek çok gıda ve tıbbi malzeme bozulmadan ülkeler arası gönderim yapılabilmekte olup, Saygınlar Nakliye şirketi tarafınca bu hizmet alanında profesyonel kadrolar tarafından verilmektedir.

Romanya Parsiyel Nakliye

Romanya parsiyel nakliye kapsamında tüm parça eşyalarınızın taşımacılığını yapan firma; mobilya, beyaz eşya, evrak ve diğer parça eşyaları müşterilerinin güvenle gönderebileceğini vurguluyor. Parsiyel eşya taşımacılığın en büyük avantajı müşterilerin beklememekte ve en kısa sürede gönderiler adrese teslim edilmekte olduğunu belirtiyor.

Saygınlar Nakliye 20 yılı aşkın bir süredir bu alanda hizmet sunduğunu eşyalarınızı tek bir hasar almadan ülkeler arası taşıyabilmekte olduklarını aktarırken kendilerine detaylı bilgi almak için  mail adresi yoluyla ulaşabileceğinizi ifade etmektedir.

Romanya Nakliye Fiyatları

Romanya nakliye fiyatları gönderim sağlayacağınız ürün niteliklerine, ağırlığına, taşıma yöntemine ve teslimat bölgelerinin mesafesine bağlı olarak farklılık göstermektedir. Fiyatlar ve hizmetler hakkında kapsamlı bilgi almak için iletişim kurabilirsiniz. Mail yoluyla gereken bilgileri  iletmeniz doğrultusunda firma sizlere en kısa sürede dönüş yapılacak ve gönderim için gün belirlenecektir.

https://www.karayolunakliyat.com/romanya-nakliye  Romanya Nakliye hizmetlerimiz için linki tıklayın

 

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Copyright © 2024 Kamyonum