MENÜ
İstanbul 24°
Kamyonum
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
seyit usta, römork, treyler, üst yapı,
kamyoon, nakliye, taşımacılık
Treder'e Göre
Haberler
4 Haziran 2024 Salı 12:41

Treder'e Göre

Treyler sektöründe 2024 nisan kümülatif satış rakamlarına baktığımızda geçen yıla göre % 40’lık bir düşüş görmekteyiz. Bu yıl toplamda 7435 adet treyler satılmış.

Kim en çok sattı!

Satış performansında geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl da Krone başı çekiyor. İkinci ve üçüncü sırada Koluman ve Özünlü’yü görüyoruz.

2023 nisan kümülatif olarak 12491 satış adedindeki bu düşüşün sebebini yakın süreçte ilgililere sormak gerekiyor. Sizce geçtiğimiz yıl gerçekleşen satışın; ertelenmiş talebin bir sonucu olduğu yargısına varılabilir mi?

Satış sıralaması bizde; bazı markalara ilişkin önemli performans farklarının sebebinin ne olduğu  konusunda da merak uyandırıyor. Yakında bazı şaşırtıcı bilgilere mi ulaşacağız dersiniz.

Sonuç olarak geçtiğimiz günlerde Rusya’da adeta şov yapan treyler firmalarımız, iç pazarın yanı sıra yurt dışında da oldukça başarılı performans sergilemekteler. Rusya’nın savaş engellerine rağmen yine de bir şekilde yolunu bulup bu önemli pazarı değerlendiriyorlar.

Bu arada bazı yeni firmalar da görüyorum Treder kayıtlarında onları da yakında tanıtacağım sizlere.

Bu arada gerçekten satış performansında önemli düşüş yaşanan ‘o’ firmada da neler oluyor bilmiyorum. Kimse bir şey söylemiyor! Ama en azından bazı gelişme ve değişikliklerin olacağı duyumu da kulağıma geldi. Hayırlısı!

Gelelim bu seneki ilk üç firmanın satış adetlerine:

Krone 1645

Koluman 1158

Özünlü 542

(Diğer firmaların satış adetlerini Treder kayıtlarından öğrenebilirsiniz.)

Bazı firmalar maalesef Treder üyesi olmadıklarından sıralamalara dahil olamıyorlar. Bazı söylemlere göre de bu rakamlar tam sağlıklı olmayabiliyor.

Nuray Pekcan

 

 

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Copyright © 2024 Kamyonum