MENÜ
İstanbul 24°
Kamyonum
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
seyit usta, römork, treyler, üst yapı,
kamyoon, nakliye, taşımacılık
Saygınlar, İran Parsiyel ve Frigo Taşıma Hizmetine Devam Ediyor
Lojistik
8 Ocak 2022 Cumartesi 12:03

Saygınlar, İran Parsiyel ve Frigo Taşıma Hizmetine Devam Ediyor

Türkiye – İran arası ilişkiler özellikle sanayi alanında ön plandadır. İki ülke arasında gerçekleşen üretim alım ve satımlarında nakliye işlemleri ülkemizde farklı noktalarda gerçekleşir. İhracat-İthalat ilişkinlerinde buna bağlı olarak iki ülke arasında transit ticaret yapılır. Buna istinaden firmaların İran nakliyesinde uygun navlunlarla yükler hızlı ve sağlam ve güvenli bir şekilde teslim edilir.

Saygınlar Nakliyat İran için yurt dışı nakliye hizmetlerinde kaliteli ve güvenilir navlunlarla hizmetleri ile birçok alanda hizmet sunduğunu belirtiyor.

İran Frigo Nakliye

Saygınlar Nakliyat tüm hizmetlerinde olduğu gibi ISO 9001 kalite sistemleri ile frigo nakliye hizmetleri sağlamakdığını aktarıyor. Frigo ürünlerine İran frigo taşımacılık için özel taşımacılık da deneyim ve birikimli şoförleri ile yaş meyve ve sebze ürünlerini teslim noktalarına taşıdığını ifade eden firma, frigofik araçları ile   tenteli araç filosu taşımacılıkta güvenir ve belgeli olarak teslimat sağladığını da aktarıyor..

İran Frigo Nakliye Hizmeti Kapsamı Nedir?

Saygınlar Nakliyat hizmetlerinde İran frigo taşımacılık  için çeşitli donanımlı araçlar ile hizmet veriyor.  Aynı zamanda kuru yük taşımacılığının yanında soğuk ya da dondurulmuş yüklerin taşınması için de özel frigo araçları ve işlemleri bulunduğunu belirtiyor.  Frigo taşımacılık ile özel olarak tasarlanan araçlar ile hizmet verdğini aktaran firma, bununla birlikte yaş ve meyve sebze ve ilaç gibi yüklerin soğukluk derecesini koruyabilen araç kasalarına sahip olduklarını ifade ediyor. 

İran Parsiyel Nakliye

Saygınlar Nakliyat, İran parsiyel nakliye konusunda araçları ve güvenli teslimatı ile uluslararası nakliyede deneyimi ile hizmet veriyor.  Aynı zaman da Türkiye – İran arası ihracat ilişkilerinde parsiyel nakliye hizmetinde sistemli çalışmaları ile avantaj sağlamaktadır. Saygınlar Nakliyat İran’a parsiyel, komple ve proje taşıma hizmetinde özmal araçları ile taşımacılık hizmeti veriyor.

Bununla birlikte İran parsiyel taşımacılıkta ISO 9001 kalite onayı ile araçların ülkemizden çıkış yaptığını belirten firma, İran parsiyel taşımacılık için eğitimli ve geniş araç filoları ile parsiyel taşımacılıkta fark yarattığını aktarıyor.

https://www.karayolunakliyat.com/iran-nakliye/ İran nakliye hizmetlerimiz için tıklayın

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Copyright © 2024 Kamyonum