MENÜ
İstanbul 24°
Kamyonum
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
seyit usta, römork, treyler, üst yapı,
kamyoon, nakliye, taşımacılık
Orijinal Ekipman Kalitesinde Tekerlek Hızı Sensörleri
Lastik
4 Nisan 2024 Perşembe 15:46

Orijinal Ekipman Kalitesinde Tekerlek Hızı Sensörleri

MS Motorservice International GmbH, ürün yelpazesini 35 tekerlek hızı sensörü ile genişletti. Yeni ürünler, dünya çapında yaklaşık 270 milyon araç stokunu kapsamaktadır. Ayrıca bu ürünler, özellikle parazitsiz elektronikleriyle öne çıkmaktadır.

Yeni tekerlek hızı sensörleri, Motorservice'te hem aktif hem de pasif modeller halinde mevcuttur. Pasif sensörler, kalıcı güç kaynağı içermeyen yalnızca pasif elemanlardan oluşan sensörlerdir. Aktif sensörler, sürekli olarak güç sağlanan entegre elektronik aksamlar içerir. Sinyal, kare dalga sinyal olarak verilir. Ayrıca sensörler; aracın sol veya sağ tarafına, ön veya arka aksa monte etmek için kablo ile veya doğrudan takılı olarak ve çeşitli sinyal çıkış tipleriyle sunulur: Kare dalga sinyal, PWM, AK protokolü. Yüksek kaliteli malzeme kullanımının yanı sıra gelişmiş test konseptleri ve orijinal ekipman spesifikasyonlarına sıkı bir şekilde bağlı olarak yapılan üretim sayesinde sensörlerde; dengeli sinyalleri olan, sağlam elektronik aksamlar bulunur.

Tekerlek hızı sensörlerinin fonksiyonu
Tekerlek hızı sensörü, araçtaki en önemli sensörlerden biridir. Bu sensörün sinyali; Anti Blokaj Fren Sistemi (ABS), Elektronik Stabilite Kontrolü (ESC), Çekiş Kontrolü (ASR) veya Lastik Basıncı İzleme Sistemi (TPMS) gibi güvenlik ve konfor sistemleri için bir giriş değişkeni olarak kullanılır. Bu da sürüş güvenliğine, konforuna ve yakıt tüketimine doğrudan katkıda bulunur.

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Copyright © 2024 Kamyonum