MENÜ
İstanbul 24°
Kamyonum
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
seyit usta, römork, treyler, üst yapı,
kamyoon, nakliye, taşımacılık
Kamyoon Dijital Yük Eşleştirme Platformu, Lojistikte Dijital Dönüşümün Anahtarı!
Lojistik
2 Temmuz 2024 Salı 14:59

Kamyoon Dijital Yük Eşleştirme Platformu, Lojistikte Dijital Dönüşümün Anahtarı!

Geçtiğimiz hafta sonu, lojistik sektöründe çığır açacak bir projeye hayat veren Kamyon.com, şirket içi bir lansman ile sektöre kapılarını açtı. Etkinlikte, Kamyon platformunun sunduğu yenilikçi çözümler, sektörü geleceğe taşıma vizyonu ve lojistik sektörünün tüm paydaşlarını koruyan yapısı anlatıldı.

Kamyoon.com Lojistik Firmalarının Güvenilir ve Verimli Ortağı

Kamyon.com, dijital lojistik platformu ile lojistik firmalarını güçlendirerek, operasyonlarını daha verimli, şeffaf ve sürdürülebilir hale getirmeyi hedefliyor. Türkiye'nin en büyük dijital lojistik ekosistemini oluşturmayı hedefleyen Kamyon.com, sektördeki tüm paydaşlar için değer yaratıyor.

Kamyoon.com'un Lojistik Firmalarına Sunduğu Başlıca Hizmetler:

Dijital Lojistik Yönetimi:

  • Araç Bulma Garantisi: 23.000'den fazla özmal/sözleşmeli araçtan oluşan geniş bir filoya sahip Kamyon.com, dijital platformu ve geleneksel yöntemlerle araç bulma garantisi sunarak, acil taşıma ihtiyaçlarını anında karşılamanızı sağlıyor.

  • Yük Eşleştirme: Yapay zeka ve makine öğrenmesi algoritmalarıyla yük ve araçları en verimli şekilde eşleştiriyor.

  • Rota Optimizasyonu: Trafik yoğunluğu, hava durumu ve yol koşullarını analiz ederek, en hızlı ve güvenli rotaları belirliyor.

  • Gerçek Zamanlı Takip: Yüklerin ve araçların konumunu gerçek zamanlı olarak takip ederek, şeffaflık ve güven sağlıyor.

  • Dijital Evrak Yönetimi: E-arşiv fatura kesme, U-ETDS bildirimleri ve diğer evrak işlemlerini kolaylaştırıyor.

Kamyoon'un Eşsiz Özellikleri:

 
  • Sektör Paydaşlarını Koruyan Bir Ekosistem: Kamyoon.com, lojistik sektörünün tüm paydaşlarının çıkarlarını koruyan bir ekosistem yaratmayı hedefliyor. Platformun, kayıtlı dijital lojistik firmaları aracılığıyla yüklerin taşınması sağlanıyor. Bu şekilde Kamyoon, sektörde dengeyi koruyarak lojistik firmaların işlerini kaybetme riskini ortadan kaldırıyor.

  • Dinamik Nakliye Fiyat Hesaplama Modülü: Yapay zeka destekli sistem, piyasa koşullarını analiz ederek nakliye fiyatları için referans noktası oluşturuyor ve şeffaf fiyatlandırma sağlıyor.

  • Güvenilir Taşıyıcı Ağı: 23.000'den fazla referanslı ve güvenilir kamyoncu esnafından oluşan bir ağa sahip olduğu için, yük verenler iş birliği yapacakları taşıyıcılar hakkında güvenilir bilgiye ulaşabilirler.

  • SMS Onaylı Teslimat: Yüklerinizi SMS onaylı olarak teslim ederek yük güvenliğini en üst seviyede tutmayı amaçlayan kamyoon, bu sayede yanlış kişilere teslimatın önüne geçerek %100 güvenli bir taşımacılık hizmeti sunuyor.

  • Nakliye Siteleri Yük ve Araç Yoğunluğu Haritası: Mobil uygulama ve web paneli üzerinden tüm kamyon garajlarından anlık olarak yük ve araç yoğunluğu haritası yayınlıyor.

  • 41'den Fazla Eşsiz Özellik: Kamyoon platformu, sektörün ihtiyaçlarını karşılamak için 41'den fazla özellik sunuyor.
     

Kamyoon: Lojistik Sektörünü Dijital Dönüşümün Faydalarıyla Buluşturuyor

 

Kamyoon, sadece teknoloji sunmakla kalmıyor, aynı zamanda sektörün gelişimine katkı sağlayan bir ekosistem oluşturmayı hedefliyor. Güçlü ve güvenilir taşıyıcı ağı ile iş birlikleri yapmanızı kolaylaştırıyor.

Kamyoon, lojistik firmalarına dijital dönüşüm yolculuğunda değerli bir ortak olmayı vaat ediyor. Platform sunmuş olduğu kapsamlı hizmetler, avantajlar ve destek ile lojistik süreçlerinizi daha verimli, şeffaf ve sürdürülebilir bir hale getiriyor.

 

Daha fazla bilgi için: www.kamyoon.com

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Kamyoon İzmir Şube
 3 Temmuz 2024 Çarşamba 09:05
süper bir proje kamyoncu arkadaşlarımız kolayca islerini takip edebilcekler
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Copyright © 2024 Kamyonum