MENÜ
İstanbul 24°
Kamyonum
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
seyit usta, römork, treyler, üst yapı,
kamyoon, nakliye, taşımacılık
HİDROMEK ISO 500’DE 72. Sırada!
Ticari Araçlar
26 Haziran 2024 Çarşamba 16:37

HİDROMEK ISO 500’DE 72. Sırada!

Dünyanın en büyük 50 iş makinesi üreticisi arasında yer alan HİDROMEK, yurt içinde de başarılarına yenilerini ekliyor. HİDROMEK, Türkiye’nin en büyük sanayi kuruluşları arasında üst sıralara tırmanmaya devam ediyor.

İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından her yıl firmaların bir önceki yıla ait üretimden satışlar verilerine dayanarak hazırlanan “Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu” araştırmasının 2023 yılına ait sonuçları açıklandı. HİDROMEK, listede bir önceki yıla göre 44 basamak yükselerek 72’nci sıraya yerleşti.

 

Bunun yanı sıra, HİDROMEK, Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) tarafından yine üretimden satışlar verilerine göre hazırlanan “EBSO En Büyük 100 Sanayi Kuruluşu 2023” araştırmasında da bir önceki yıla göre 9 basamak yükselerek 16’ncı sıraya yerleşti.

 

MAKİNELERİ 6 KITADA 120’DEN FAZLA ÜLKEDE ÇALIŞIYOR

 

Bugün HİDROMEK, dördü Ankara’da, biri İzmir’de, biri de Tayland’da olmak üzere altı üretim tesisinde kazıcı yükleyici, hidrolik ekskavatör, lastikli yükleyici, motor greyder ve toprak silindiri üretiyor.

 

Ankara Sanayi Odası 1’inci Organize Sanayi Bölgesi’nde 1400 dönümü aşkın sanayi parseli üzerinde HİDROMEK Üretim Üssü’nün inşasına devam eden HİDROMEK, burada ilk olarak faaliyete geçen komponent fabrikasında daha önce ithal ettiği şanzıman, aks, hidrolik redüktör ve hidrolik silindir gibi ana komponentlerin üretimini büyük ölçüde kendi bünyesinde yapıyor.

 

Makineleri 6 kıtada 120’den fazla ülkede çalışan HİDROMEK, ihtiyaç ve talepler doğrultusunda ürün gruplarına eklediği yeni modellerle ürün yelpazesini genişletiyor.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Copyright © 2024 Kamyonum