MENÜ
İstanbul 24°
Kamyonum
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
seyit usta, römork, treyler, üst yapı,
kamyoon, nakliye, taşımacılık
Borusan Cat, Mobil Tanıtım Aracında Ziyaretçileri Ağırlayacak
Haberler
6 Eylül 2024 Cuma 12:10

Borusan Cat, Mobil Tanıtım Aracında Ziyaretçileri Ağırlayacak

Borusan Grup şirketlerinden Borusan Cat, İstanbul Maltepe’deki mobil tanıtım aracında ziyaretçileri ile buluşmaya devam ediyor. Ziyaretçiler, Borusan Cat mobil tanıtım aracında 15 Eylül Pazar gününe kadar makineleri yakından inceleyerek şirketin yenilikçi çözümleri ve özel kampanyalar hakkında ayrıntılı bilgi edinebilecek.

 

“Daha İyi Bir Dünya İçin Çözüm Üretiriz” şirket amacı ile operasyonlarını Türkiye’nin yanı sıra Kafkasya ve Orta Asya’da sürdüren Borusan Cat, mobil tanıtım aracı ile İstanbul Maltepe’de ziyaretçileri ile buluşacak. Ziyaretçiler, 15 Eylül Pazar gününe kadar alanda sergilenen iş makinelerini yakından inceleyebilecek ve Borusan Cat’in sunduğu tüm hizmetler hakkında bilgi sahibi olma fırsatı bulacak.

E5 Karayolu yan yol üzerinde, 6 numaralı Maltepe metro istasyonu çıkışında yer alan mobil tanıtım aracı, Borusan Cat’in yüksek kalite, yüksek kazanç ve yüksek performans sunan ürünlerini tanıtıyor. 4 Eylül Çarşamba günü eğlenceli aktivitelerin de düzenlendiği bir mangal organizasyonunun ev sahipliğini yapan araç, her salı ve perşembe sabahı düzenlenecek kahvaltı organizasyonlarında da misafirlerini ağırlayacak.

15 Eylül’e kadar mobil tanıtım aracını ziyaret eden tüm konuklar, bakım hediyeleri, kur indirimi ve taksit imkanları gibi cazip kampanyalardan da faydalanabilecek.
Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Copyright © 2024 Kamyonum