MENÜ
İstanbul 24°
Kamyonum
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
seyit usta, römork, treyler, üst yapı,
kamyoon, nakliye, taşımacılık
Azerbaycan Nakliye ve Lojistik Hizmetlerinde Mersin Nakliyat
Lojistik
28 Mart 2022 Pazartesi 18:01

Azerbaycan Nakliye ve Lojistik Hizmetlerinde Mersin Nakliyat

Uluslararası lojistik faaliyetlerini aralıksız bir şekilde sürdürmeye devam eden Mersin Nakliyat, Azerbaycan de lojistik hizmetlerini sağlamaktadır. Her türlü ithalat – ihracat faaliyetlerinde müşterilere nakliye çözümleri sunmaktadır. Müşteri memnuniyeti çerçevesinde çalışmalarını sürdüren Mersin Nakliyat, kaliteli hizmet anlayışı ile nakliye hizmetlerini gerçekleştirmekte


Türkiye – Azerbaycan ekonomik ve ticari ilişkileri gün geçtikçe gelişme göstermektedir. İkili ticaret hacmi ilk yıllara kıyasla artış yaşamıştır. İki ülke arasında karşılıklı olarak yapılan yatırımlar ve stratejik ortalıklar ikili ilişkilerin güçlenmesinde de önemli rol oynamıştır. Azerbaycan Nakliye firmaları arasında adını fazlaca duyuran Şah Lojistik, Türkiye Azerbaycan’da petrol dışı yatırımlar gerçekleştirirken, Azerbaycan’da Türkiye’de enerji sektöründe yatırımlar gerçekleştirmiştir. 2020 yılında iki ülke arasındaki ticaret hacmi 4.1 milyar dolar olarak gerçekleşmiştir. Türkiye İtalya’dan sonra Azerbaycan ile en büyük ticaret hacmine sahip ülke konumda yer almaktadır.

Türkiye – Azerbaycan lojistik firmaları kapsamında ithalat – ihracat taşımacılık faaliyetleri, parsiyel taşımacılık, frigo taşımacılık, ağır yük taşımacılığı, proje taşımacılığı hizmetleri sunulmaktadır. Mersin Nakliyat firması alanında deneyimli ekibi ile tüm çalışmaları titizlikle gerçekleştirmektedir. Azerbaycan nakliye faaliyetlerinin en iyi şekilde gerçekleştirilmesi için gerekli planlama ve çalışmaları yapmaktadır. Tüm nakliye süreçleri sigortalı bir şekilde gerçekleştirilerek, müşterilerin olumsuz durumlara karşı da korunması amaçlanmaktadır. Nakliye süreçlerinin aksamaması, süreç boyunca herhangi bir aksaklık yaşanmaması adına da gerekli önlemleri alarak yakından takip etmektedir. Azerbaycan nakliye faaliyetleri karayolu, denizyolu, havayolu, demiryolu aracılığı ile gerçekleştirilmektedir.

Türkiye’nin komşu ülkesi olması sebebi ile karayolu taşımacılığı daha elverişli olmaktadır. Karayolu taşımacılığının daha hızlı teslimat imkanı sunması, uygun fiyat avantajı sağlaması, kapıdan kapıya teslimat imkanı sağlaması, yükleme ve boşaltma işlemlerinin kolaylıkla yapılabilmesi gibi avantajlarının yer alması sebebi ile tercih sebebi olmaktadır. Mersin Nakliyat firması karayolu taşımacılık hizmetleri ile müşterilerine toplama, paketleme, dağıtım, evrak hazırlama, gümrükleme işlemleri, sigorta işlemlerinin yapılması, müşteri istek ve taleplerine uygun özel çözümler, tedarik zinciri yönetimi, depolama, müşteri bilgilendirmesi, tam zamanında teslimat, geniş araç filomuz ile her türlü nakliye ihtiyaçlarına çözüm sunma, hızlı ve güvenli teslimat, uygun fiyat gibi birçok avantajlar sunmaktadır. Mersin Nakliyat firması, Azerbaycan frigo taşımacılık hizmetlerini de sağlamaktadır. Oldukça hassas bir taşımacılık olan frigo taşımacılık süreçlerini en iyi şekilde gerçekleştirmek için çalışmalarını sürdürmektedir. Taşımacılık faaliyetlerinin her aşaması alanında uzman kişilerce yönetilmekte olduğunu belirtiyor. 

Nakliye süreçlerinde oluşabilecek olumsuz durumlara karşı gerekli tedbirler alınmaktadır. Frigo taşımacılık faaliyetlerinde soğuk hava deposuna sahip frigorifik araçlar kullanılmaktadır. Taşınacak olan gıdalar için gerekli sıcaklık ayarları yapılarak taşımacılık faaliyetleri gerçekleştirilmektedir. Frigo taşımacılık – 26 derece ile 18 derece arasında yapılmaktadır. Her türlü gıda ürünleri bozulmadan, hasar almadan alıcılara güvenli bir şekilde ulaştırılmaktadır. Ürünler nakliye araçlarına özenli bir şekilde taşınarak, varış noktalarında da dikkatli bir şekilde boşaltılmaktadır.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Copyright © 2024 Kamyonum