MENÜ
İstanbul 24°
Kamyonum
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
seyit usta, römork, treyler, üst yapı,
kamyoon, nakliye, taşımacılık
Atiz Heavy Lojistik, Broshuis Holland Lansman Etkinliğine Ev Sahipliği Yaptı
Ticari Araçlar
17 Ekim 2024 Perşembe 14:19

Atiz Heavy Lojistik, Broshuis Holland Lansman Etkinliğine Ev Sahipliği Yaptı

Gabari dışı taşımacılığın önde gelen isimlerden Atiz Heavy Lojistik ve Trailer’in üretiminde dünya markası Broshuis Holland lansmanı; UND Başkanı Şerafettin Aras, AND Başkanı Yasin Bayraktar ve nakliye sektörünün önde gelen isimlerinin katılımlarıyla gerçekleşti.

Nakliye sektörünü kaliteli ve güvenilir treyler ile buluşturmayı hedefleyen Cengiz Atiz, Atiz Heavy Lojistik olarak lansmana ev sahipliği yaptı. Nakliye sektörünün lansmana ilgisi büyüktü.

Lansman açılış konuşmasını yapan Cengiz Atiz; “Siz değerli meslektaşlarımı ağır nakliyede ihtiyacımız olan kaliteli ve güvenilir treyler ile sizleri buluşturmaktan mutluluk duyuyorum. Ülkemizin Avrupa’ya giden yollarında yükümüzü güvenli bir şekilde taşımanın önemini biliyor ve değerli iş ortağımız Broshuis ile daha iyi ne yapabiliriz adımında Ar-Ge çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kendi bünyemizde sekiz adet Broshuıs treylerimizle değerli iş ortağımıza güvenimiz sonsuz. Davetimize katılımlarınızdan dolayı tüm davetlilere teşekkürlerimi sunarım.” dedi.



Broshuis’i temsilen lansmana katılan isimler; Harold Vorsteved, Willian De Jong ve Sascha Merhof oldu.

Davetlilere firma hakkında bilgi aktaran Harold Vorsteved, firma kurulum, üretim süreçleri, teknik detaylar ve birçok konuda davetlilere sunum yaptı. Sunum bitiminde Harold; “Bizleri Türk nakliyecilerle buluşturan, bu güzel organizasyonu bize sağlayan değerli iş ortağımız Cengiz Atiz ve ekibine teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

Lansman etkinliği sıra gecesi ve havai fişek gösterisi ile sona erdi.

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Copyright © 2024 Kamyonum