MENÜ
İstanbul 24°
Kamyonum
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
seyit usta, römork, treyler, üst yapı,
kamyoon, nakliye, taşımacılık
Aralarında Tıp Mezunu da Olan 40’a Yakın Arkadaşımızı Şoför Olarak Bünyemize Kattık
Yakın Plan
2 Ekim 2024 Çarşamba 14:45

Aralarında Tıp Mezunu da Olan 40’a Yakın Arkadaşımızı Şoför Olarak Bünyemize Kattık

Cengizhan Lojistik Genel Müdürü Yaşar Eren şirketlerini ve verdikleri hizmetleri anlattı. 250 araçlık filosuyla merkezi Denizli olmak üzere, İzmir, İstanbul, Bursa, Antalya ve Konya illerinde müşterilerine hizmet vermekte olan şirketlerini ‘Denizli’den çıkan, kabuğuna sığmayan’ olarak tarif eden Eren, genç ve kadınlara yönelik istihdamlarına da değindi.

“İzmir, İstanbul, Bursa, Antalya ve Konya İllerinde Şubelerimiz Var”

İlk olarak Cengizhan Lojistik’in hizmetlerinden bahseden Eren şöyle konuştu; “Merkezi Denizli’de olan bir firmayız. 50 yıllık bir geçmişimiz var. Türkiye’nin her yerine güçlü filomuzla hizmet veriyoruz. İzmir, İstanbul, Bursa, Antalya ve Konya illerinde şubelerimiz var. Kendini sürekli geliştiren, teknolojiyi yakından takip eden, inovasyona önem veren bir şirketiz. Özellikle sektörün duraksamaya girdiği dönemlerde biz tam tersine gelişerek, filodaki araç sayımızı ve şube sayımızı artırarak ilerliyoruz. Türkiye’de önemli markalara hizmet veriyoruz. Bunların arasında; Sütaş, Eczacıbaşı Holding, Uğur Soğutma, Mondial bulunuyor. Denizli’den çıkan, kabuğuna sığmayan, sürekli gelişmekte olan bir şirketiz. Üç yıl önce yurtdışı şirketimizi açtık. Şu an ağırlıklı olarak Balkan ülkelerine hizmet veriyoruz. Onunla ilgili hedeflerimiz devam ediyor. Şu anda 250 araçlık bir filomuz, ancak 500-550 tırın dahil olduğu bir operasyonumuz var.”

“Çok Farklı Noktalara Ulaşma Hedefindeyiz”

“Yapay Zekayla İlgili Çalışmalarımız Var”

“Biz yerelden çıkan bir firmayız ama sürekli kendimizi geliştirerek çok farklı noktalara ulaşma hedefindeyiz.” diyen Eren devam etti; “Dar bir çerçeveden bakmıyoruz. Ar-Ge ekibimiz var. Biz lojistiği sadece oradan al buraya teslim et olarak değil, çok daha farklı değerlendiriyoruz. Hedeflerimiz bu doğrultuda kendimizi geliştirmek, teknolojiye uyum sağlamak. Hatta şu anda yapay zekayla ilgili çalışmalarımız var. Şirketimizi buna adapte etmek üzerine çalışıyoruz.”

“Aralarında Tıp Mezunu da Olan 40’a Yakın Arkadaşımızı Şoför Olarak Bünyemize Kattık”

“Beş Kadın Kaptanımız Var, Sayıyı Artırmayı Hedefliyoruz”

Gençlerin ve kadınların tır şoförlüğü istihdamında da büyük rol oynadıklarını belirten Eren bunları şöyle açıkladı; “Biz Cengizhan Akademi diyoruz. Aralarında üniversite hatta Tıp mezunu, 35,40 genç arkadaşımızı şoförlüğe başlattık. Bunun yanı sıra yaklaşık bir buçuk yıldır kadın kaptanlarımız da devrede. Beş kadın kaptanımız var. Sayıyı artırmayı da hedefliyoruz. Firmalarda da kadın kaptanlarımız çok ciddi pozitif ayrımcılık görüyor, takdirler geliyor. Lojistik ve sektörle hiç alakası olmayan insanlar bile arayıp teşekkürlerini sunuyor.”

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Copyright © 2024 Kamyonum