MENÜ
İstanbul 24°
Kamyonum
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
seyit usta, römork, treyler, üst yapı,
kamyoon, nakliye, taşımacılık
Antalya Karayolu Taşımacılığı ve Lojistik Faaliyetleri
Lojistik
26 Mayıs 2022 Perşembe 14:45

Antalya Karayolu Taşımacılığı ve Lojistik Faaliyetleri

Lojistik sektöründe önemli bir yere sahip olan yurt içi nakliye ve lojistik hizmetleri, Türkiye’nin birçok şehrine çözümler sunulmaktadır.

Şehirler arası nakliye hizmetleri sağlanan şehirlerden biri de Antalya. Antalya nakliye hizmetleri kapsamında lojistik faaliyetler, nakliye firması tarafından müşterilere çözümler üretilmektedir. Antalya nakliye ve lojistik hizmetleri karayolu aracılığı ile sağlanmaktadır.

Karayolu taşımacılık faaliyetleri ile müşterilerin parsiyel nakliye, frigo nakliye, ağır yük taşımacılığı, konteyner taşımacılık, proje taşımacılığı, evden eve taşımacılık ihtiyaçlarına çözümler sunulmaktadır. Az sayıda ürün gönderimi yapmak isteyen müşterilere, parsiyel Antalya nakliye hizmeti nakliye firması tarafından sağlanmaktadır. sunulmaktadır. Aracın tamamını doldurmayan yükler, parsiyel nakliye hizmetleri ile daha uygun maliyete taşımacılık imkanı sunuyor. Parsiyel nakliye hizmetleri karayolu aracılığı ile sağlanmaktadır. Günümüzde en fazla tercih edilen taşımacılık türüdür.

Her türlü yüklerin kolay ve hızlı bir şekilde bir noktadan başka bir noktaya ulaştırılması, kapıdan kapıya taşımacılık imkanı sunması, 7/24 yükleme ve boşaltma yapılabilmesi gibi birçok önemli avantajları yer alıyor. Aynı zamanda güvenli bir taşımacılık imkanı da sunuyor. Müşterilerin yükleri hasar almadan, bozulmadan alıcılarına ulaştırılıyor.

Bu anlamda Antalya  nakliye firmaları gerekli tedbirleri uygulamaktadır. Ürünlerin paketlenmesi, dağıtılması, depolanması, sigorta işlemlerinin yapılması gibi konularda müşterilere gerekli destekler hizmetler sunulmaktadır. Müşterilerin yükleri güvenli ve hızlı bir şekilde alıcılarına ulaştırılması için gerekli planlamalar ve çalışmalar gerçekleştirilmektedir. Yüklerin sigortalı bir şekilde taşınması sağlanarak, nakliye süreçlerinde oluşabilecek olumsuz durumlara karşı da mağduriyet önlenmektedir.

Lojistik sektöründe önemli bir konuda maliyetlerdir. Özellikle üretim yapan firmaların ürünlerini bir noktadan başka bir noktaya ulaştırmasında, lojistik maliyetler önemli bir unsur olmaktadır. Lojistik maliyetler firmaların önemli gider kalemlerini oluşturmaktadır. Antalya nakliye fiyatları birçok etkene bağlı olarak değişkenlik göstermektedir. Nakliye firmaları müşterilerine uygun fiyat sunmak için çalışmalarını yürütmektedir. Nakliye fiyatları yüklerin ağırlığına, hacmine, boyutlarına, gideceği mesafeye ve diğer yük ile ilgili özel durumlara bağlı olarak değişkenlik göstermektedir. Taşınması gereken yüklerin hacim hesaplamaları gerçekleştirilerek nakliye fiyatı belirlenmektedir. Yükün hacmi de metreküp hesaplaması ile belirlenir. Hacmi belirlendikten sonra fiyat hesaplaması gerçekleştirilir.

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Copyright © 2024 Kamyonum