MENÜ
İstanbul 24°
Kamyonum
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
seyit usta, römork, treyler, üst yapı,
kamyoon, nakliye, taşımacılık
Ankara Nakliye Firmaları Nakliye Rehberin'de
Lojistik
9 Mart 2022 Çarşamba 17:19

Ankara Nakliye Firmaları Nakliye Rehberin'de

Üretimi yapılmış bir ürün veya eşyanın üretim noktasında başlayan meydana geliş anından tüketici veya kullanıcıya ulaştırılması anına kadar gelişen aşamalar bütününe genel ismi ile ‘’lojistik’’ denmekte.

Bir ürünün üretildiği andan itibaren ambalaj, paket, palet ve kolileme gibi işlemlerinin ardından sevkiyat yapılmak üzere sevk edilmesi gereken konuma hareket etmek üzere taşıma araçlarına yüklenmesi, gümrük işlemlerinin yapılarak taşıma araçları ile sevk edilmesi, varış noktasına ulaştırıldıktan sonra tahliye işlemlerinin başlaması ve sonuçta tüketici veya kullanıcıya teslim edilmek üzere tahliye edilmesi ile tamamlanan sürecin ve işlemlerin tamamı lojistik kelimesi kapsamında gelişen fiillerdir.

Yurt içinde, uluslararası alanda kara, deniz, demir ve hava yolu gibi taşıma alanlarının tamamında tüm aşamaları ile vücut bulan lojistik, aynı zamanda birçok meslek dalı ve yüz binlerce insanın istihdam edildiği dünya çapında kullanılan devasa bir iş alanı olması sebebiyle de ekonomik anlamda tüm dünya ülkelerinin zirvesinde bulunan meslekler bütününü oluşturmaktadır.

Ülkemizde lojistik firması olarak kalıp haline gelmiş olan deyim genellikle nakliyeci kuruluşlar için kullanılıyor olsa da aslı itibarı ile bu firmaların büyük çoğunluğu sadece sınırları çerçevesinde taşıma faaliyetleri içerisinde bulunmaktadır. Gerçek anlamı ile lojistik bütününü kapsayan faaliyetlerde bulunan taşıma firmalarını Nakliye Rehberi’nde bulabilirsiniz.

Lojistik zinciri iyi yönetilmeli ve her bir alan birbiriyle uyumlu bir şekilde koordineli olarak çalışmalı. Ürünlerin, servislerin, bilginin temin ve tüketim noktası arasındaki akım ve depolanmanın planlanması ve iyi sağlanması gerekmektedir. Bu konuda da Ankara nakliyede öne çıkmaktadır. Ankara nakliye firmaları  Nakliye Rehberi’nde yer almakta ve lojistik faaliyetleri sağlamakta. 

Lojistik tüm endüstriyel sektörlerde verimlilik, tedarik zinciri ve proje devreye alma sürelerinin istenen düzeyde olmasının sağlamaya çalışır. Nakliye Rehberi’de her türlü lojistik desteği sunacak nakliye firmalarına ulaşmanızı ve kolaylıkla yüklerinizin belirttiğiniz noktadan teslimat adresine taşınması konusunda destek olmaktadır. Güvenilir ve hızlı ürün tedariki içinNakliye Rehberi’nden destek alabilirsiniz. 

KAYNAK:NAKLİYE FİRMALARI

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Copyright © 2024 Kamyonum