MENÜ
İstanbul 11°
Kamyonum
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
seyit usta, römork, treyler, üst yapı,
Yük ve Nakliye İlanları Nakliye Rehberi’nde
Lojistik
9 Eylül 2020 Çarşamba 14:06

Yük ve Nakliye İlanları Nakliye Rehberi’nde

Yurt içi ve uluslararası taşımacılık ve ticari faaliyetleri alanında son dönemlerde ortaya çıkan gelişmelere bağlı olarak talep yoğunluğu yaşamaktadır. Ülkemizin tüm üretim bölgelerinde çalışmaları bulunan üretici firmalar ürettikleri ürünleri gerek yurt içi piyasaya dağıtmak gerekse yurt dışına ihracat yapmak suretiyle taşıma vasıtası araştırmalarını sıklıkla yapmaktadır.

Üretici firmaların boş taşıma aracı arayışları ile boş araç sahibi nakliyeci firmaların araçlarına yük bulma arayışları neredeyse alternatifi bulunmayan tek araştırma yöntemi olan internet üzerinden yapılmaktadır. Gerek nakliye ilanları gerekse boş araç bildirimleri yapılmak üzere her iki sektöre de hizmet etmek amacı ile oluşturulmuş yük ve nakliye borsası gibi web tabanlı internet sayfaları mümkün olduğunca bu alandaki boşluğu kapatmaya çalışmaktadır.

Aynı amaca hizmet etmek amacı ile hayata geçirilen, hem yük sahibi firmaların ve hem de lojistik şirketlerinin aradıklarını bulabilmeleri ve kesin netice alabilmeleri üzere dizayn edilen Nakliye Rehberi kullanışlı yapısı, ücretsiz üyeliği ve sınırsız ilan sunabilme imkanı tanıyor olması münasebetiyle benzer sayfalar arasında en çok tercih edilen nakliye ve yük ilanları sayfası konumunda bulunmaktadır.

Yurt içi taşımacılığı anlamında 81 ilin tamamını kapsayan ayrı butonlara sahip bulunan sayfa aynı zamanda yurt dışı çalışmaları anlamında da yedi kıta da yaklaşık 190 ülkeyi kapsamakta olan detaylı yük ilanları ve boş araç ilanı yayınlayabilme imkanı sunmaktadır. İlan sahibi tarafların tüm iletişim bilgilerinin de yer aldığı web sayfasında şirket ve şahısların özel bilgileri istisna olarak tutulmaktadır.

Kâr amacı güdülmeden sadece sektöre katkı ve hizmet amacı ile yayın hayatına başlamış olan Nakliye Rehberi sayfası ortaya çıkan yeni gelişmeleri ve yenilikleri anında güncelleme yöntemi ile yük veren ve yük taşıyan tarafların kullanımına sunulmaktadır. Yerli ve yabancı tüm ihracatçı, üretici, dış ticaret firmaları ve lojistik şirketlerinin kolaylıkla kullanabilecekleri yapıya ve ara yüze sahip bulunuyor ve aynı zamanda reklam alanları da oluşturarak reklam vermek isteyen kuruluşlara reklam hizmetleri de sunuyor.

Haber: Mehmet Ali BAL
Haber kaynağı: Nakliye reklamları

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Kamyonum