MENÜ
İstanbul 10°
Kamyonum
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
seyit usta, römork, treyler, üst yapı,
filo kiralama, estepe,
Yük İlan Sayfası Nakliye Rehberi Yenilik Çalışmalarını Sürdürüyor
Lojistik
7 Ekim 2020 Çarşamba 14:13

Yük İlan Sayfası Nakliye Rehberi Yenilik Çalışmalarını Sürdürüyor

Yurt içi ve uluslararası kara ve deniz yolu taşımacılığı alanında son dönemlerde artan olağan dışı talepler nedeniyle yaşanmakta araç tedarik problemlerinin aşılması yönünde gerek nakliyeci dernekleri, gerek üretim tesisleri ve lojistik firmaları çeşitli arayışlarına,  internet üzerinden arama veya ilan yapılmak suretiyle çözüm sağlayabilmek adına yük ve nakliye ilan sayfası olan Nakliye Rehberi yayın hayatına başladı.

Ülkemiz genelinde üretim yapan üreticilerimiz, ihracatçı ve dış ticaret firmalar taşıtmayı planladıkları ürünlerine taşıma aracı arayışlarını internet üzerinden sayfa aracılığı ile gerçekleştirmekte, yayınladıkları yük ilanları ile binlerce taşıma firmasına ulaşmış olarak en kısa süre içerisinde taşınacak yüklerine uygun nakliye aracı tedarik edebilmektedirler.

İnternet üzerinden bu tür çalışmalar yapmakta olan birçok yük ve nakliye ilan sayfası bulunuyor olsa da Nakliye Rehberi kullanışlı ara yüzü, açıklayıcı içerikleri,  ücretsiz üyelik ve sınırsız ilan verebilme imkanı ile reklam yayınlama hizmetleri ile yük sahibi ve nakliye firmalarının en çok tercih ettikleri lojistik portalı konumunda yer almaktadır.

Sayfa bünyesinde yer alan yüzlerce nakliyat şirketi de boşa düşen araçlarına tıpkı yük sahiplerinin ilan vermekte oldukları gibi boş araç ilan bölümünden yayın yaparak araçlarına uygun yük temin edebilmektedirler. Yayınladıkları nakliye ilanları ile karşılıklı olarak ihtiyaçlarını gideren üretici ve nakliyecilerin ortak buluşma alanı olan Nakliye Rehberi sektörde ortaya çıkan tüm gelişmeleri sürekli güncellediği sayfalarında hayata geçirmektedir.

Tamamı ile yük ve nakliye ilan sayfası olarak tasarlanıp dizayn edilen sayfa üretici ve nakliyatçıların sektörel tüm gelişmelerden anlık olarak haberdar olabilecekleri bilgi paylaşımları ile güncel ve anlık haber yayınları da yapmaktadır. Yayınlanan ilan ve reklamlar yayın sahibinin talebi doğrultusunda istenilen süre boyunca yayında kalmaktadır.

Haber: Mehmet Ali BAL
Haber kaynağı: Nakliye rehberi

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Kamyonum