MENÜ
İstanbul 15°
Kamyonum
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
seyit usta, römork, treyler, üst yapı,
Yiğit Akü Tüyap / Win Eurasia Fuarı’nda Yer Alacak
Akü
18 Şubat 2020 Salı 09:59

Yiğit Akü Tüyap / Win Eurasia Fuarı’nda Yer Alacak

Yiğit Akü, 12-15 Mart 2020 tarihleri arasında İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezinde endüstri devlerinin bir araya geleceği WIN EURASIA fuarında yerini almaya hazırlanıyor.

Yiğit Akü Ar-ge ve teknolojik yatırımları arasında yer alan “Yeni Serisi EFB Start Stop Akülerini, Win Eurasia fuarında sektörle buluşturuyor.  2020 yılına hızla giriş yapan ve ihracat lideri olarak anılan Yiğit Akü;  starter aküler, endüstriyel alanlarda kullanılan jel aküler, monotruck mini truck aküler, traksiyoner aküler  ile başarılarına hız kesmeden devam ediyor.               

Küresel vizyonda üretim yapan ve yenilikçi yapısı ile dikkatleri üzerine çeken Yiğit Akü, dünyanın ilk ve tek akıllı akü üreticisi olarak, geliştirdiği teknoloji sayesinde; inovasyonu ve katma değeri yüksek kazanımlar sağlıyor. Ar-Ge ve akredite laboratuvarları ile sektöründe öne çıkarak, geliştirdiği yeni serisi EFB Start Stop Aküleri ile dikkatleri üzerine çekiyor.  Sektörde Know-how yetkinliğini kanıtlamış olan Yiğit Akü, mükemmeliyetçi üretim felsefesi, vizyonu ve gelecek hedefleri ile başarılara imza atıyor.

Yiğit Akü; iç ve dış piyasa ile olan iş birliktelikleri ve üstün tedarik gücünü gözler önüne seriyor. Çözüm odaklı yaklaşımı ve yenilikçi yapısı ile 40 yılı aşkın süredir fark yaratan Yiğit Akü, sektörün temsilcisi olarak TÜYAP/ WIN EURASIA Fuarı’nda tedarikçileri, bayileri ve uluslararası arenadaki iş ortakları ile bir araya geliyor.

Ekonomik gelişmenin kaynağı olarak Ar-Ge ve Ür-Ge’ye dayalı yatırımlarını her yıl daha da artıran Yiğit Akü, 5 kıtada 90’dan fazla ülkeye ihracat yaparak, lider adımlar ile sektörün öncüsü olmaya devam ediyor.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Kamyonum