MENÜ
İstanbul 13°
Kamyonum
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
seyit usta, römork, treyler, üst yapı,
Yiğit Akü Geleneksel Bayi Toplantısı
Akü
3 Ocak 2020 Cuma 13:11

Yiğit Akü Geleneksel Bayi Toplantısı

Yiğit Akü A.Ş., İleriye Götürür” ilkesi ile; Türkiye genelindeki Ana Bayilerini 2020 yılı hedef ve projeleri için bir araya getirdi. Yiğit Akü A.Ş. olarak dünya akü sektöründe, lider şirket olma yolundaki hedefleri ile sektördeki başarılarına hız kesmeden devam edeceklerini açıkladı.

Yiğit Akü A.Ş., Ankara Organize Sanayi Bölgesinde yer alan fabrikasında gerçekleştirdiği “Yiğit Akü A.Ş. Geleneksel Bayi Toplantısında” Türkiye’nin bir çok ilinden katılan 70’e yakın ana bayisi ile 2019 yılı genel değerlendirme ve 2020 yılı hedef - projeleri için bir araya geldi. Ardından Yiğit Akü ailesi ve ana bayileri ile birlikte, Anıtkabir’de gerçekleştirdiği törende; Atatürk ilkeleri doğrultusunda, sanayide önemli başarı ve yatırımlara imza atan bir kurum olarak saygı duruşu ve mozoleye çelenk takdiminde bulundu. Kıymetli iş ortaklarının katılımı ile gün sonunda gerçekleştirdiği Gala yemeğinde geçtiğimiz yıla veda ederek, başarılarını kutladı.

Yiğit Akü A.Ş. Genel Müdürü Sayın Erinç Çetin MİSER öncülüğünde gerçekleşen “Yiğit Akü A.Ş. Geleneksel Bayi Toplantısında”  geçmişten bu güne sürdürülen tüm hizmet ve faaliyetlerinde birlik ve beraberlik felsefesi ile hareket edildiğine değinildi. İnsan kaynağının önemini her daim farkında olan ve tüm yatırımlarını öncelikle insan odaklı sürdürmeyi hedefleyen Yiğit Akü A.Ş.  tüm bilgi ve birikimini kucaklayan, geleceğe kavuşturacak dinamik ve yenilikçi yapısı ile fark yaratmaya devam edeceklerini belirtti.  

Dünya akü sektöründe lider şirket olma yolundaki hedefleri ile sektördeki başarılarına hız kesmeden devam edeceklerini belirtti. 2020 yılındaki hedeflerinin ve stratejilerinin daha da artacağını sözlerine ekleyen, Yiğit Akü A.Ş. Genel Müdürü Erinç Çetin Miser, Yiğit Akü A.Ş.’nin yol haritasında ağırlıklı olarak Ar-Ge faaliyetlerinin sonucunda elde edilen fayda doğrultusunda, küresel alanda çıkaracağı ürünlerle markalaşmanın, karlılığının ve cirosunun yükselmesi olduğunu vurguladı. Yiğit Akü A.Ş. olarak, Türkiye’nin  enerji depolama alanındaki önde gelen ülkeler arasında olması ve dünya akü sektöründe lider şirket olmasını sağlamak en önemli amacı olduğunu aktardı.

Yiğit Akü A.Ş.’nin hemen hemen her endüstri koluna yönelik geliştirdiği akü çeşitliliğinde yenilikler ve gelişimi destekleyen ürünlerini sektöre kazandıracaklarını,  sürdürülebilir üretim planlamaları ve her yıl alanında son teknoloji makine yatırımları ile kapasiteleri arttırmaya 2020 yılında da devam edeceklerini belirtti. Starter akülerdeki öncülüğünü, endüstriyel sektöre hitap eden batarya gruplarına da taşıyabilmek için yatırımlarını tamamlayarak, ülke ekonomisine kazanımı yüksek iş gelişimi ve girişimlerinde bulunacaklarını sözlerine ekledi. 

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Kamyonum