MENÜ
İstanbul 18°
Kamyonum
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
seyit usta, römork, treyler, üst yapı,
Uluslararası Karayolu Tır  Nakliye Çalışmaları
Lojistik
13 Nisan 2021 Salı 13:38

Uluslararası Karayolu Tır Nakliye Çalışmaları

Karayolu taşımacılığı dünya tarihine dayanarak oldukça eski dönemlere tekabül etmekte. Geçmişten günümüze uzanan tarihi yolculuğunda oldukça ilerleme ve gelişme kaydedilen sektörde çok sayıda taşıma şirketi faaliyet gösteriyor. Ülkemiz genelinde yaygın halde bulunan taşıma şirketleri Avrupa ve Asya ülkeleri başta olmak üzere tüm dünya geneline hitap edecek şekilde kara, deniz, hava ve demiryolu nakliye alanlarında kesintisiz hizmet sunma gayreti içerisinde.

Yurdumuz genelinde taşıma işleri organizasyonları yapmakta olan nakliye firmaları sahip oldukları yük taşıma yetki belgesi bünyesinde bulunan araçları dışında bağlı firmalar ile tedarik ağı zincirinde bulunan firmalara ait araçlar ile uluslararası alanda gelen tüm nakliye taleplerine olumlu yönde karşılık verebilmekteler. Yurt içi ve uluslararası nakliye çalışmaları ile bilinen, çeyrek asra yakın bir zaman dilimini geride bırakmış olduğu sektörde başarılı çalışmalara imza atmış olan Şah Lojistik deneyimleri, bilgi ve birikimleri ile sektördeki meslektaşlarına öncülük edebilir konumu ile kesintisiz lojistik destek hizmetleri sunuyor..

Karayolu ile yapılan taşımacılık diğer taşıma yöntemlerine nazaran çok daha makbul bir yöntem olmasından dolayı ülkemiz geneli itibarı ile üretimi yapılan ürünlerin ihracat işlemlerinde genellikle karayolu taşıma yöntemi tercih edilmekte. Karayolu nakliyesinde Avrupa ve Asya ülkelerinin tamamına hem komple tır hem parsiyel nakliye hizmetleri verilmekte. Şah Lojistik komple ve parsiyel nakliye çalışmalarında tüm Ortadoğu ülkelerini de kapsamakta olan bir alana hitap ediyor.

Uluslararası alanda yapılan tüm lojistik çalışmalarında taşıma güvencesi gerekliliği hem gönderici firma hem taşıyıcı firmalarca malum olan konuların başında geliyor. Taşınan ürünün yükleme noktasından teslim noktasına kadar uzanan yolculuğu esnasında güven içinde hareket edilmesi amacı ile hem ürünü hem taşıma aracını güvence altına alan CMR sigortası kullanılmaktadır.

Taşıma yetki belgesi bulunan firmaların tamamı tır karnesi ve cmr sigortası güvencesi ile hareket etme zorunluluğu içerisinde bulunduklarının bilinci ile hareket etmekte, tüm lojistik şirketlerinin mutlaka taşınan malı ve taşıma aracının güvenli olarak hareket etmesini sağlamak üzere sigorta güvencesi bulunmakta.

Haber: Mehmet Ali BAL
Haber kaynağı: Uluslararası nakliyat

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Kamyonum