MENÜ
İstanbul 11°
Kamyonum
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
seyit usta, römork, treyler, üst yapı,
UND Yönetim Kurulu Başkanlığına Şerafettin Aras Seçildi!
Haberler
11 Mart 2024 Pazartesi 10:08

UND Yönetim Kurulu Başkanlığına Şerafettin Aras Seçildi!

Uluslararası Nakliyeciler Derneği (UND), 41. Olağan Genel Kurul Toplantısı sonucunda, 852 geçerli oyun 536’sını alan Şerafettin Aras UND Yönetim Kurulu Başkanlığına seçildi.

UND’nin 41. Olağan Genel Kurul Toplantısı, İstanbul The Green Park Pendik Hotel’de gerçekleşti. UND Yönetim Kurulu başkanı Şerafettin Aras ve Nagihan Soylu başkanlık için yarıştı. Genel Kurula 893 üye katıldı ve 12 sandıkta toplam 854 oy kullanıldı. Mavi liste ile seçime giren Serafettin Aras, geçerli sayılan 852 oyun, 536’sını aldı. Beyaz liste ile seçime katılan Nagihan Soylu ise 316 oy aldı.

ARAS: SİZDEN ALDIĞIM GÜÇLÜ 7-24 ÇALIŞACAĞIMA SÖZ VERİYORUM

Sandıklara gitmeden önce sektör temsilcilerine seslenen Aras, tüm bölgeleri tek tek gezdiklerini, yaptıklarını ve yapacaklarını anlattıklarını belirterek, “44 yıldır parçası olduğum bu sektöre borcumu ödemek için bu yola çıktım. Yurtdışında ve yurtiçinde bizim sorunlarımızı, sizlerin sorunlarını talip olduğum 3 yıllık görev sürem boyunca, sizden aldığım güçle çözmek için 7-24 saat çalışacağıma söz veriyorum” dedi.

UND Başkan adayı Nagihan Soylu ise yaptığı konuşmada projelerini ve yapacaklarını anlattı. Şeraffetin Başkan ile çok iyi, dostane bir kampanya dönemi yaşadıklarını söyleyen Soylu, “Şerafettin Başkanıma çok teşekkür ediyorum. Kendisiyle birlikte, çok uygun, çok mütevazı ve barış içerisinde bir kampanya yürüttük” dedi.

DEMOKRASİ ŞÖLENİ OLDU

Genel Kurul gibi seçim sonrasında da tam bir demokrasi havası vardı. Seçimi kazanan Şerafettin Aras, rakibi Nagihan Soylu ve eski Başkan Çetin Nuhoğlu ile birlikte kürsüye çıktı. Birlik ve beraberlik görüntüsü verilirken Çetin Nuhoğlu bu birlikteliğin UND’nin kurumsal ve güçlü yapısının göstergesi olduğunu belirterek, her iki ismi de tebrik etti.

BU SEÇİMİN KAZANANI UND’DİR

UND Yönetim Kurulu Başkanı Şerafettin Aras, yaptığı teşekkür konuşmasında, "Bu seçimin kazananı sizlersiniz, bu sektörümüzdür” dedi. Yoğun katılımdan duyduğu memnuniyeti dile getiren Aras, “Bugün UND’nin gücünü bir kez daha gösterdik. Konuşmamda Genel Kurulumuzu bir şölen havasında, bayram havasında yapacağımızı söylemiştim. Öyle de oldu. Verdiğim sözlerin hepsini yerine getirmek için tüm gayretimle çalışacağım. Nagihan Soylu kardeşim ve benim bir dostumdur. Onun fikirlerini de alarak birlikte size hizmet edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Kamyonum