MENÜ
İstanbul 13°
Kamyonum
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
seyit usta, römork, treyler, üst yapı,
Türkiye-Makedonya İhracat-İthalat Lojistik Çalışmaları
Lojistik
31 Mart 2021 Çarşamba 11:45

Türkiye-Makedonya İhracat-İthalat Lojistik Çalışmaları

Ülkemizin üretim ve ihracata dayalı olarak geliştirdiği politikalar neticesinde ihracat ve ithalata bağlı sektörlerin tamamında olağanüstü hareketlilik yaşanıyor. Bu sektörler arasında bulunan uluslararası nakliye sektörü son dönemlerin gelecek vaat eden çalışma alanlarından biri durumuna geldi.

Özellikle ülkemize komşu olan ve dahi yakın mesafede bulunan ülkeler ile yoğun lojistik çalışmaları sürdürülürken özellikle Balkan ülkeleri arasında yer alan Makedonya ile ticaret alanımızda önemli oranda gelişme gözlemleniyor.

Kadim dostluğumuz ve ilişkilerimizin bulunduğu Makedonya son dönemlerde adeta yeniden inşa ediliyor olması durumu vesilesi ile ülkemizden yüzlerle ifade edilen ürün kalemini ithal etmekte. Ülkemiz genelinde üretim ve imalatı yapılan her türlü ürün grubunun ticari ve gümrüklü olarak sevk edilmesi işlemleri Makedonya nakliye firmaları tarafından gerçekleştirilmektedir. Ağırlıklı sevkiyat şeklinin komple tır olmasından dolayı genel gönderim şekilleri de buna bağlı olarak 1360 dorse olarak tabir edilen taşıma araçları ile sağlanmakta, ağırlığı 24 tonu geçmeyecek şekilde her türlü taşınabilir yük grubunun sevk işlemleri gerçekleştirilmektedir.

Makedonya’ya yapılan sevkiyat yöntemlerinden biri de diğer ülkelere olduğu gibi parsiyel nakliye hizmetidir. Bu ülkeye lojistik çalışmaları yapan firmaların büyük çoğunluğu aynı zamanda parsiyel taşıma hizmetleri de verebilmektedir. Arınak Lojistik Makedonya nakliye çalışmalarını kapsamlı olarak yapan nadir kuruluşlar arasında yer alıyor. Standart dorseli tır nakliyesi, haftalık düzenli çıkışlı parsiyel taşıma hizmetleri, tonajlı ve gabari dışı yük gruplarının lowbed tarzı araçlarla taşınması işlemleri ile frigo tır ve konteyner nakliye hizmetleri gibi alanları kapsayan oldukça geniş servis ağına sahip bulunuyor.

Taşımacılık sektörüne ilk adımı attığı 2011 yılından bu yana gerek Avrupa gerekse Asya ülkelerinin tamamı ile ihracat ve ithalat yük taşıma organizasyonlarına başarılı bir şekilde imza atmakta olan Arınak Lojistik çalışma alanı ve müşteri portföyünü her geçen gün daha ilerilere taşıma hedefinden şaşmadan yoluna emin adımlarla ve kararlılıkla devam etmektedir. Tır karnesi ve cmr sigortası güvencesi ile taşımakta olduğu yük gruplarını varış noktalarına güvenli bir şekilde ulaştırma gayretinden ödün vermeden çalışmalarını sürdürmektedir.

Haber: Mehmet Ali BAL
Haber kaynağı: İstanbul lojistik firmaları

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Kamyonum