MENÜ
İstanbul 13°
Kamyonum
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
seyit usta, römork, treyler, üst yapı,
filo kiralama, estepe,
Türkiye Dubai İhracat Taşımaları
Lojistik
22 Haziran 2021 Salı 16:53

Türkiye Dubai İhracat Taşımaları

Arap Yarımadası'nda Birleşik Arap Emirliklerini (BAE) oluşturan yedi emirlikten biri olan ve ciddi bir turizm hacmine sahip Dubai’nin ticaret hacmi de bir o kadar geniştir. Saygınlar Transport, CMR Sigortalı Özmal araç filomuzla karayoluyla Suudi Arabistan ve İran üzeri alternatifli güzergah seçeneği ile Dubai nakliye hizmeti sunuyor.

Kendilerini Ortadoğu ve Türki Cumhuriyeti nakliyecisi olarak tanımlayan Saygınlar Nakliyat, . İSO 9001, C2 Belgeleri ve Marka Tescil Belgemiz gibi kurumsal bazda tüm yetkinliğe sahip olduğunu aktarıyor.

Karayolu ile taşımalarda RORO hizmetini aktif halde kullanan Saygınlar, Dubai nakliye navlunu konusunda müşterilerine uygun fiyat politikasını ilke edinmiş kurumsal bir firma olduğunu vurguluyor..

Türkiye Dubai ihracat taşımalarında; yükleme şehrinden  İskenderun Limanı (Hatay RORO), Mısır Süveyş Kanalı, Duba Port (Suudi Arabistan Limanı) gümrükleme işlemleri bu noktada transit işlem görür ve Dubai’ye araç sevk olur. Transit süreler normal güzergah üzerinden yani Süveyş Kanalı üzeri RO-RO gemisi gittiğinde ortalama teslim süresi 8-9 gündür.

Saygınlar Uluslararası Taşımacılık uzun yıllardan süre gelen Dubai’ye nakliye konusunda uzman ekip ve güçlü alt yapı ile karayolu, denizyolu, havayolu ihracat, ithalat ve transit taşıma hizmetleri sunduğunu belirtmektedir. Firma, karayolu taşımalarında RORO servisleri ile düzenli TIR sevkiyatlarını kurumsal olarak yapmaktadır.. İhracatçının Dubai nakliyesi konusunda ihtiyaçlarına karayolu, deniz, ve havayolu olarak alternatifler üretmektedir.

 

Kaynak: Saygınlar Nakliyat

 

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Kamyonum