MENÜ
İstanbul 13°
Kamyonum
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
seyit usta, römork, treyler, üst yapı,
Tır Şoförleri, ''Biz Çok Zor Durumdayız
Gündem
10 Ocak 2022 Pazartesi 17:40

Tır Şoförleri, ''Biz Çok Zor Durumdayız"

Şoför ve nakliye esnafı ard arda gelen zamlara isyan etti. Seslerini duyurmaya çalışan şoför ve nakliye esnafı, "Son bir ay içinde mazotlara, lastiğimize, parçamıza, araç yağına, tüm bakımlara, sigortamıza, kasko'muza gelen zamlardan dolayı burada toplanmaktayız. Biz çok zor durumdayız” dedi.

 

Şoför ve nakliye esnafı yapılan zamlara isyan ederek bir araya geldi ve video çekerek iktidara seslendi. Şoförlerin o görüntüsünü paylaşan DEVA Partisi lideri Babacan, "Seçim döneminde oy istedikten sonra saklambaç oynamaya başlayanlara sesleniyorum. Zamlarla ve trafik cezalarıyla bitirdiğiniz şoför ve nakliye esnafının isyanını duyun. Ekmeğini taştan çıkaran insanların hakkına girmeyin" dedi.

Şoför ve nakliye esnafı bir ayda peş peşe yapılan zamlara isyan etti. Kamera karşısına geçerek seslerini sosyal medyadan duyuran esnaf, “Son bir ay içinde mazotlara, lastiğimize, parçamıza, araç yağına, tüm bakımlara, sigortamıza, kasko'muza gelen zamlardan dolayı burada toplanmaktayız. Biz çok zor durumdayız” dedi.

AKP seçmeni olduğunu belirten bir şoför de, “AKP'ye oy verdik, göğsümüzü gerdik bizi bu şekilde bırakmasınlar” şeklinde isyan etti.

BABACAN DA PAYLAŞTI

Şoförlerin o görüntülerini DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan da sosyal medya hesabından paylaştı.

Babacan, paylaşımına şu notu düştü:

Seçim döneminde oy istedikten sonra saklambaç oynamaya başlayanlara sesleniyorum. Zamlarla ve trafik cezalarıyla bitirdiğiniz şoför ve nakliye esnafının isyanını duyun. Ekmeğini taştan çıkaran insanların hakkına girmeyin.”

KAYNAK: SÖZCÜ

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Kamyonum