MENÜ
İstanbul 17°
Kamyonum
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
seyit usta, römork, treyler, üst yapı,
Ticaret Bakanlığı Randevulu Sanal Sıra Sistemi (Rss) Bilgilendirme Toplantısı Yapacak
Gündem
5 Eylül 2020 Cumartesi 10:47

Ticaret Bakanlığı Randevulu Sanal Sıra Sistemi (Rss) Bilgilendirme Toplantısı Yapacak

Uluslararası Nakliyeciler Derneği (UND), Randevulu Sanal Sıra Sistemi (RSS) ile ilgili olarak 7 Eylül 2020 Pazartesi günü saat 14.00’da, Ticaret Bakanlığının zoom uygulaması üzerinden online olarak bilgilendirme toplantısı gerçekleştireceğini açıkladı.

UND'nin açıklamasına göre:

"Bilindiği üzere, Temmuz ayında pilot olarak uygulanmaya başlanmış olan Randevulu Sanal Sıra Sistemi (RSS), 13 Ağustos 2020 tarihi itibari ile Kapıkule sınır kapısında tüm firmalara açık olarak uygulanmaya başlamıştır.

Bu çerçevede, 7 Eylül 2020 Pazartesi günü saat 14.00’da, Ticaret Bakanlığı, Derneğimiz moderatörlüğünde,tüm firmaların katılımına açık olacak şekilde zoom uygulaması üzerinden online olarak bilgilendirme toplantısı gerçekleştirecektir.

Toplantıya kayıt olmak ve toplantıda cevaplanmasını istediğiniz soruları bildirmek için lütfen TIKLAYINIZ.

 

Toplantıya, Ticaret Bakanlığı Risk Yönetimi, Tasfiye ve Döner Sermaye Genel Müdür Yardımcısı Ali Toksöz, İstatistik ve Değerlendirme Daire Başkanı Niyazi Albayrak, Ticaret Uzmanı Seçil Tireli, ve Ticaret Serhan Kamil Kocaman katılım gösterecektir.

Toplantı, çevrimiçi platform olan Zoom uygulaması üzerinden gerçekleştirilecek olup toplantı öncesinde üyelerimizin https://zoom.us/ adresinden kullanacakları cihazlara (bilgisayar, tablet veya mobil) uygulamayı indirmeleri gerekmektedir." 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Kamyonum