MENÜ
İstanbul 13°
Kamyonum
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
seyit usta, römork, treyler, üst yapı,
filo kiralama, estepe,
Şikayetvar.com’dan Yolcu360’a Elmas Ödül
Otomobil Dünyası
22 Haziran 2021 Salı 12:14

Şikayetvar.com’dan Yolcu360’a Elmas Ödül

Dünyanın ilk ve en büyük şikayet platformu Şikayetvar.com, A.C.E Awards (Achievement in Customer Excellence) 'Mükemmel Müşteri Memnuniyeti Ödülleri' sonuçları belli oldu. Yolcu360, puanlamanın tamamen misafirlerin verdiği memnuniyet ölçümleriyle yapıldığı ödüller kapsamında, Online Oto Kiralama Kategorisinde birinciliği alarak Diamond Ödül’ün sahibi oldu.

Yolcu360 CEO’su Umut Yıldırım “Misafir mutluluğu saplantısı olarak tarif ettiğimiz hizmet yaklaşımımızın karşılığını almaktan sonsuz mutluluk duyuyoruz” dedi.

Yolcu360, Şikayetvar.com tarafından düzenlenen ve Türkiye’nin en yüksek müşteri memnuniyetini sağlayan markalarının belirlendiği A.C.E. Awards (Achievement in Customer Excellence) Mükemmel Müşteri Memnuniyeti Başarı Ödülleri’nde Online Oto Kiralama Kategorisinde birinci olarak Diamond Ödül’ü almaya hak kazandı. Yolcu360 CEO’su Umut Yıldırım “Misafir Mutluluğu Saplantısı” olarak tanımladıkları hizmet yaklaşımının Türkiye’nin en saygın memnuniyet ödüllerinden birini almasından sonsuz mutluluk duyduklarını belirterek, “Saplantılı bir biçimde misafirlerimizi mutlu etmek konusunda kendimizle yarışıyoruz” ifadelerini kullandı.

“Misafirlerin ödülü olarak görüyoruz”

Şikayetvar.com’un gerçek şikayetleri baz alarak, her yıl düzenlediği anketler üzerinden elde ettiği veriler doğrultusunda “Müşteri Deneyim Endeksi’ adını verdiği ve “En İyi Müşteri Deneyimi Yaşatan Markaları” belirlediği araştırmaya göre verilen A.C.E (Achievement in Customer Excellence) Awards, Türkiye’nin bu kapsamda en önemli etkinliği olma özelliğini taşıyor. Umut Yıldırım “Online Oto Kiralama Kategorisinde ödül almamız çok güzel. Ayrıca puanlamanın tümüyle misafir geri bildirimleri ile yapılmış olması anlamını daha da artırıyor. Şikayetvar.com’un ciddi ve istikrarlı sistemine ve emeği geçen herkese teşekkür ediyor ancak ödülümüzü misafirlerimizden aldığımızı kabul ediyoruz” dedi.

“Saplantımızı sahipleniyoruz”

Misafir memnuniyeti ile ilgili yaklaşımlarını ilk günden beri “Misafir mutluluğu saplantısı” olarak tanımladıklarını tekrarlayan Umut Yıldırım, “Bizim misafir yaklaşımımızı tam olarak, mutlak memnuniyet, maksimum gibi kavramlar değil “Misafir Mutluluğu Saplantısı” karşılıyor. Operasyon ekibinin misafirlerimize yönelik çözümlerini her duyduğumda, ekibin her bir üyesinin aynı titizlik ve tutku içinde bu yaklaşımı sahiplendiğini anlıyorum. Çok yakında dünyanın birçok kentinde başlayacak olan Yolcu360 operasyonunu benzersiz kılanın da bu olduğunu biliyorum. Operasyon Yöneticimiz Ceyhun Hoşol ve ekibine başarımızın mimarları oldukları için en içten teşekkürlerimi sunuyorum” dedi

“Rakamsal büyüme niteliksel büyüme ile desteklenmeli”

2020 yılı rakamlarına göre 22 milyon ziyaretçiye ulaşan dev bir operasyon haline gelen Yolcu360, Nisan ayı sonunda, 30 milyon dolar değerleme ile hisselerinin yüzde 20’si karşılığında Eksim Holding’e bağlı Eksim Ventures’tan 6 milyon dolarlık Seri A Yatırımı almıştı. Bu yatırımın bugüne dek atılan doğru adımların sonucu olduğunu belirten Umut Yıldırım ““Yolcu360’ın 2017 yılında 700 bin tekil ziyaretçisi varken bu sayı 2020 yılında rekor bir büyüme ile 22 milyon ziyaretçi trafiğine ulaştı. Paralel olarak da gelirler büyüdü ve 2017 yılında 6 milyon TL olan gelir 2020 yılında 100 milyon TL olarak gerçekleşti. 2022 yılında hedef, 500 milyon TL’yi aşmak. Tüm bu rakamlar somut başarının göstergesi, Şikayetvar.com’un Diamond ödülü ise niteliksel büyümemizin sembolü ve biz rakamların en yüksek olduğu noktada bile tek bir misafirimizin mutluluğuna odaklı çalışmayı sürdüreceğiz” dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Kamyonum