MENÜ
İstanbul 11°
Kamyonum
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
seyit usta, römork, treyler, üst yapı,
Saygınlar Lojistik'ten Türkmenistan'a Komple Tır Taşımacılığı ve Parsiyel Yük Sevkiyatı
Lojistik
5 Mart 2021 Cuma 14:23

Saygınlar Lojistik'ten Türkmenistan'a Komple Tır Taşımacılığı ve Parsiyel Yük Sevkiyatı

Türkiye-Türkmenistan arasında yük taşımacılığı uzun yıllardır devam ediyor. Türkmenistan, Türk ihracatçıları için önemli bir hedef pazar konumunda. Türkiye’den ihraç edilecek malların taşınmasında ise güvenli ve sağlam taşımacılık hizmeti önem teşkil ediyor.

Komple tır taşımacılığı ve parsiyel yük sevkiyatları da sağlayan Saygınlar Lojistik iyi bir organizasyon ile Gürcistan ve İran üzerinden malların türkmenistan varış noktalarına taşınmasını sağlıyor.

Türkmenistan nakliye hizmeti sunan firmalar arasında yer alan Saygınlar Lojistik Türkiye’den giden tüm ihracat ürünlerinin Aşkabat Parsiyel ve komple taşımacılık, Mary parsiyel ve full tır nakliyat, Türkmenbaşı full tır ve parsiyel taşımacılığı ve Tejen parça yük nakliyesi ve proje nakliye hizmetleri olarak varış şehirlerine taşınması hizmeti sunuyor. 

Güzergahlarını Gürcistan ve İran olarak belirleyen Saygınlar Lojistik verdiği hizmetler konusunda yükü doğru zamanda son alıcıya kadar teslim edecek sisteme sahip olduğunu belirtiyor.

Lojistik hizmet yelpazesinde parsiyel, komple, ağır nakliye, frigo taşımacılık sistemleri bulunan Saygınlar Lojistik komple taşımacılık ya da parsiyel taşımacılıkta  frigo taşıma, tenteli taşıma, parsiyel ve proje taşıma hizmetleri sunduğunu da ifade ediyor.

Türkmenistan‘a frigo taşıma, tenteli taşıma, parsiyel ve proje taşıma hizmetleri sunan Firma parsiyel taşımalarında İstanbul – Aşkabat Türkmenistan nakliyesinin yanı sıra İstanbul deposundan Türkmenistan’ın diğer şehirlerine de yük teslim edebiliyor. Firma rutin bakımlı araçları ve alanında deneyimli şoförleri ile taşımacılık hizmetleri sunmayı sürdürüyor. 24 saat Türkmenistan nakliyesinde uzman desteği de sağlayan firma, teknolojik ekipman ve altyapısı ile de müşterilerinin yanında olduğunu belirtiyor.

İSO 9001 Kalite Yönetimine tabii olarak ve CMR Sigortası güvencesi ile çalışmalarını sürdüren firma müşteri odaklı yaklaşımı ile müşterilerinin ihtiyaçları doğrultusunda taşıma hizmeti sunuyor.

HABER KAYNAĞI: TÜRKMENİSTAN NAKLİYE/SAYGINLAR NAKLİYAT

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Erkin isanov
 16 Haziran 2021 Çarşamba 23:19
Selam alaykm sizin intirnet sayfanızı okudum ban Türkmenistanly ban her hafda 3 ton yük çykartyorum sizin firmanizda parsiyel yükleme varmış lütfan sizin firmanıza nasıl ulaşibilerim +905558941793. 05533683816 lütfan dönüş yapin
 Cennet
 9 Nisan 2021 Cuma 15:13
Bana Turkmenistana Tir araba lazimdi
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Kamyonum