MENÜ
İstanbul 13°
Kamyonum
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
seyit usta, römork, treyler, üst yapı,
Saygınlar Lojistik Katar Ağır Nakliye Hizmetine Devam Ediyor
Lojistik
25 Mart 2021 Perşembe 17:31

Saygınlar Lojistik Katar Ağır Nakliye Hizmetine Devam Ediyor

Katar, artan nüfusu, ticarete dayalı dinamik ekonomisi, düşük vergi oranları ve vergi muafiyetleri ile iş yapmak için dikkatleri çeken bir pazar. Katar ve Türkiye arasındaki ikili ticaret hacmi, coğrafi yakınlığı ve her iki ekonominin ihtiyaçları göz önünde bulundurulduğunda daha da büyüme potansiyeli taşıyor.

Körfez ülkeleri içinde yer alana Ortadoğu’nun önemli yerinde konumlanan Katar'a yük taşımalarında Saygınlar Lojistik İran üzerinden 7 günde transit ile karayolu yük taşımacılığı hizmeti sunuyor. Katar nakliye firması Saygınlar Nakliyat aynı zamanda  parsiyel, komple ve proje  taşımacılık türü ile ağır nakliye hizmeti  sunuyor.

İhracatçıların ihtiyacı olan frigo ve tenteli tırları da bünyesinde bulunduran Katar nakliye ve taşıma yaptığı ülkelere teknoloji odaklı şekilde araç filosunu düzenli olarak yenileyen firma, Gücünü inovasyonla alan; personel istihtamında eğitimli elemanlarıyla müşteriye talep ettiği hizmeti doğru zamanda, doğru yerde, doğru şekilde sunuyor.

İstanbul’dan yüklenen araç Gürbulak Sınır Kapısı’ndan İran’a çıkış yapar. İran Buşehr Limanı’ndan RORO Gemisi ile Ruveys Katar Limanı’na dorseler sevk edilir. Operasyon süreçleri, merkez ofisdeki operasyon ekibi tarafından programlanır ve süreçler takip edilir. Yurt dışına gemi çıkışı, araç yol durumu düzenli olarak müşterilere operasyon ekibi tarafından bilgilendirme yapılır. 

İSO 9001 Kalite Yönetimine tabii olarak ve CMR Sigortası güvencesi ile çalışmalarını sürdüren firma müşteri odaklı yaklaşımı ile müşterilerinin ihtiyaçları doğrultusunda taşıma hizmeti sunuyor.

Haber Kaynağı: Türkiye- Katar Nakliye/ Saygınlar Nakliyat 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Kamyonum