MENÜ
İstanbul 10°
Kamyonum
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
seyit usta, römork, treyler, üst yapı,
filo kiralama, estepe,
Şah Lojistik Rusya’ya Kara ve Deniz Yolu Nakliye Çalışmalarını Sürdürüyor
Lojistik
30 Kasım 2020 Pazartesi 13:58

Şah Lojistik Rusya’ya Kara ve Deniz Yolu Nakliye Çalışmalarını Sürdürüyor

İki ülke arasında yapılan ihracat ve ithalata bağlı ikili ticari ilişkiler geçmişten günümüze uzanan bir serüven ile devamlılığını sürdürmekte. Ülkemizin dünya genelinde neredeyse ikili ilişki içerisinde olmadığı ülke bulunmamakta. Tabi her ülke ile ilişkiler aynı boyutta olmadığı gibi kimi ülkelerle olan ilişkilerimiz birçok ülkenin toplamına eşdeğer nitelikte bulunmakta. Bu ülkelerden biri de hiç şüphesiz  neredeyse tüm gıda ihtiyaçlarını bizden karşılamakta olan Rusya.

Ülkemizde faaliyet gösteren üretici, ihracatçı, imalatçı ve hatta ithalatçı firmaların Rusya ticaret firmaları ile gerçekleştirmiş olduğu ticaret anlaşmaları çerçevesinde yıl bazı değerlendirmeler ele alındığında milyarlarca dolara tekabül eden bir ticaret hacminin göz önünde bulunduğunu görmekteyiz. Ülkemiz genelinde faaliyet gösteren Rusya nakliye firmaları ticaret erbaplarının vazgeçilmez işbirlikçileri durumunda bulunduğundan taşımacılık sektörü de oldukça hareketli durumda yer almakta.

Ülkemizde üretimi yapılmakta olan ürünlerin Rusya’nın tamamına yakınına dağıtımını gerçekleştirmekte olan taşımacılık firmalarından biri de 1996 yılından bu yana sektördeki varlığını kararlılıkla sürdürmekte olan Şah Lojistik’dir. Kuruluş sahip olduğu yük taşıma yetki belgesi bünyesinde bulunan taşıma araçlarının yanı sıra tedarikçilerinden temin ettiği araçlar ile Rus ve Gürcü plakalı araçlar ile de kesintisiz Rusya nakliye çalışmaları yapmakta. Rusya ülkesine standart tenteli tırlar ile kuru yük taşımacılığının yanında İstanbul’da bulunan depolarından çıkışlar yapmak suretiyle parsiyel nakliye hizmetleri de sunmakta olan Şah Lojistik aynı zamanda Rusya’da bulunan gümrük ve acenteleri vasıtası ile yüklemeden teslimata sorunsuz ve güvenli lojistik servisi vermekte.

Rusya’nın belirlemiş olduğu azami ağırlık olan 22 tona kadar ağırlıktaki her türlü ticari eşyanın gümrüklü olarak Rusya’da başta başkent Moskova olmak üzere tüm bölge ve şehirlerine dağıtımın ağırlıklı olarak kara yolundan tır nakliyesi şeklinde yapan firma güzergah olarak çoğunlukla Gürcistan üzeri yolu kullanıyor olsa da taşınan ürünün GTİP kodu itibarı ile Ukrayna üzerinden de sevkiyatlar yapmakta. Her iki güzergahta da maksimum 1 hafta içerisinde Rusya’nın herhangi bir bölgesine yük ulaşımını gerçekleştiren firma Türkiye-Rusya hattında oldukça deneyimli şoförler nezaretinde, lojistik alanında başarılı operasyon ekibi kontrolünde düzenli lojistik destek hizmetleri sunuyor.

Haber: Mehmet Ali BAL
Haber kaynağı: lojistik firmaları

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Kamyonum