MENÜ
İstanbul 13°
Kamyonum
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
seyit usta, römork, treyler, üst yapı,
Şah Lojistik, Lojistik ve İleri Lojistik Alanlarındaki Gelişmeleri Yakından Takip Ediyor
Lojistik
28 Eylül 2020 Pazartesi 09:56

Şah Lojistik, Lojistik ve İleri Lojistik Alanlarındaki Gelişmeleri Yakından Takip Ediyor

Karayolları yük taşıma yönetmeliği gereğince taşımacılık sektöründe ortaya çıkan yenilikler, değişiklikler ve olası muhtemel sorunlara karşı alınacak önlemler bütününü içeren çalışmaları ile lojistik sektörünün nabzını tutmaya devam eden firma Şah Lojistik yurt içi ve uluslararası yük taşıma çalışmalarına hız katarak, sektör içerisinde cereyan eden gelişmeler ışığında konumlanmasını sürdürmektedir.

Ülkemiz genelinde üretim faaliyetlerini sürdürmekte olan üretici firmalar mamüllerini gerek yurt içi piyasada gerek dünya pazarında pazarlamak üzere gayretler sarf ediyor olsalar da akıllarda yer etmiş olan ve genellikle doğru cevabın alınamadığı lojistik nedir sorusunun tam ve tatminkar cevabını yapmış olduğu kapsamlı faaliyetleri ile yazılı ve görsel olarak anlatıma sunan Şah Lojistik akıllardaki soruların cevabına ilişkin önemli değerler paylaşmaktadır.

Bir ürünün üretim anından tüketiciye ulaştırılmasına kadar periyodik olarak gelişen sürecin bütününü lojistik olarak açıklamaktayız. Lojistik kelimesinin içeriğinde tüketim mamulünün üretilmesi, paketlenmesi, depolanması, elleçlenmesi, taşıma araçlarına yüklenmesi, gümrüklenmesi, evraksal işlemlerinin eksiksiz olarak tamamlanması, nakliye araçları ile sevkiyatının yapılması ve nihayetinde teslim noktasına ulaştırılıp tahliye edilmesi ile sonuçlanan işlemler bütünü bulunmaktadır.

Ülkemiz de taşımacılık işleri ile iştigal eden lojistik firmalarının büyük çoğunluğu sadece taşıma organizasyonları ile yetinirken firma Şah Lojistik yukarıda saydığımız işlemler bütününün tamamına yakınında aktif rol üstlenmekte, bu vesile ile ileri lojistik anlamında önemli aşamalar kat etmektedir. Komple tır taşımacılığı, parsiyel nakliye hizmetleri, gabari dışı ağır nakliyat yük gruplarının sevk edilmesi,  konteyner taşımacılığı ile frigo tır nakliyesi gibi alanların tamamında gerek yurt içi gerekse uluslararası kapsamda araç organizasyonları yapmaktadır.

Sektöre ilk adım attığı yıllardan günümüze kadar uzanan başarı hikayesinde önemli projeleri barındıran firma sahip olduğu yük taşıma yetki belgesi bünyesinde bulunan taşıma araçları ile müşteri memnuniyetine odaklı kaliteli hizmet anlayışına dayalı sorunsuz sevk mikan ve hizmetleri sunmaktadır. Uzman sürücüleri ve deneyimli operasyon ekibi kontrolünde çalışan nakliye araçlarını anlık olarak takip ve kontrol kabiliyetine sahip bulunan firma olası muhtemel olumlu ve olumsuz tüm gelişmeleri anlık olarak yük sahibi firma yetkililerine bildirim yapmaktadır.

Haber: Mehmet Ali BAL
Haber Kaynağı: Nakliye firmaları

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Kamyonum