MENÜ
İstanbul 11°
Kamyonum
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
seyit usta, römork, treyler, üst yapı,
Şah Lojistik Azerbaycan Karayolu Nakliye Çalışmalarına Devam Ediyor
Lojistik
29 Mart 2021 Pazartesi 13:11

Şah Lojistik Azerbaycan Karayolu Nakliye Çalışmalarına Devam Ediyor

Uluslararası karayolu tır taşımacılığında son yıllarda atılan adımların olumlu yönde netice vermesi Avrupa’dan Asya’ya uzanan oldukça geniş lojistik ağının da hareketlenmesine vesile olmuştur. Orta Asya ülkeleri arasında yer alıp aynı zamanda Türki Cumhuriyetlerden biri de olan Azerbaycan ile geçmişten günümüze uzanan kadim ilişkilerimizin atılan adımlarla ayrıca pekiştiğini belirtmek gerekir.

Yurdumuz genelinde Azerbaycan hattında çalışmalar yapan lojistik firması sayısı yaşanan olumlu gelişmelerle birlikte önemli oranda artış göstermiştir. Bu firmalar genel itibarı ile standart kuru yük taşımacılığında kullanılan 1360 dorse tenteli tırlar ile komple nakliye hizmeti veriyorken önemli bir kısmı komple tır taşımacılığına ek olarak parsiyel nakliye hizmetleri de sunmaktadır. Mersin merkezli kurulmuş olan Şah Lojistik, Azerbaycan nakliye firmaları içerisinde kapsamlı lojistik hizmetleri sunan taşıma şirketlerinden biridir.

Sahip olduğu yük taşıma yetki belgesi bünyesinde bulunan araçları ile birlikte tedarik zincirine bağlı bulunan onlarca yerli ve Azerbaycan plakalı taşıma araçları ile tam destekli lojistik hizmetleri sunan firma aynı zamanda Uluslararası Nakliyeciler Derneği (UND) üyesidir. Türkiye’de Mersin dışına farklı şehirlerde bulunan şube ve irtibat ofisleri ile koordineli olarak hareket eden Azerbaycan nakliye acentelikleri ile bağlantılı ve destekli olarak sürdürdüğü çalışmalarında gabari dışı ağır nakliyat, frigo dorse tır nakliyesi ve konteyner taşımacılığı gibi farklı alanlarda da hizmet verebiliyor olmanın dışında liman hizmetleri, depo ve antrepo işlemleri ve gümrükleme gibi lojistik alanı bünyesinde bulunan sektörlerde de faaliyetlerde bulunmaktadır.

Türkiye’den Azerbaycan’a yapılan ihracat taşımaları karşılığında aynı şekilde Azerbaycan’dan Türkiye’ye ithalat yük gruplarının nakliyesini de başarılı bir şekilde gerçekleştirmekte olan Şah Lojistik, ihracat ve ithalat taşımalarında genel itibarı ile Sarp sınır kapısı giriş çıkışlı olarak Gürcistan üzeri karayolu güzergahını kullanmaktadır. İki ülke arasında yapılan yük taşıma işlemlerinde maksimum tonaj limiti olan 22.500 kg ağırlığı geçmeyen her türlü gümrüklü ve ticari yük gruplarının sevkiyatını gerçekleştiren firma ülkemizin tüm bölgelerinden Azerbaycan’ın tüm şehirlerine sevkiyat sürelerini ortalama 4-5 gün içerisinde tamamlamaktadır.

Haber: Mehmet Ali BAL
Haber kaynağı: Mersin nakliyeciler sitesi

 

 

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Kamyonum