MENÜ
İstanbul 17°
Kamyonum
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
seyit usta, römork, treyler, üst yapı,
Şah Global Lojistik Çalışma Alanını Genişletti
Deniz Taşımacılığı
2 Ağustos 2019 Cuma 11:07

Şah Global Lojistik Çalışma Alanını Genişletti

Lojistik sektöründe çeyrek asra yakın bir zaman dilimini geride bırakan Şah Global Lojistik, taşımacılık piyasasına daha önce karayolu taşımacılığı ile giriş yapmıştı. Uzunca bir süre alt yapı çalışmalarını sürdürdüğü ve geçen zaman içerisinde tamamladığı denizyolu taşımacılığı faaliyetlerini de ekleyerek çalışma alanlarını genişletti. 

Şah Global Lojistik, kapasitesi ve faaliyetleri ile Türkiye’nin öne çıkan sayılı limanları arasında bulunan MIP Mersin Uluslararası Limanı çevresinde faaliyet göstermenin avantajıyla oldukça geniş bir alana hizmet vermeye başladı.

Ambarlı Kuru Yük Gemisi ve Ro-Ro Seferleri Devam Ediyor

Denizyolu taşıma şirketleri ile yaptığı iş birliği çerçevesinde yurt dışından yapılan ithalat nakliyeleri, yurt dışına gönderilmekte olan ihracat yükleri ve yurt içi bünyesinde bulunan limanlar arası yurt içi denizyolu açık gemi ve konteyner taşımacılığı çalışmaları ise devam ediyor. Tedarik ağında bulunan dünya çapında söz sahibi konumundaki acentelerle yaptığı işbirliği çerçevesinde her türlü açık ve ambarlı kuru yük gemisi ve ro-ro seferleri haftanın belirli günleri çıkış yapılmak suretiyle sürmektedir.

Geniş Alana Hitap Eden Hizmet Ağına Sahip

Şah Global Lojistik, en yoğun talebi gören pozisyonda bulunan Avrupa ülkeleri başta olmak üzere, Kuzey ve Güney Afrika ülkeleri ile Orta Doğu ülkelerinin tüm limanlarına denizyolu taşımacılığı hizmeti veriyor. Ayrıca faaliyetlerine yüksek tonaj kapasiteli gemiler çerçevesinde dökme ve açık yük taşımacılığı, denizyolu konteyner nakliyesi ve ro-ro taşımacılığı alanlarında sürdürüyor.

Denizyolu lojistik çalışmaları kapsamında komple yüklemeler dışında yoğun talep gören parsiyel ve grupaj taşımacılığında da geniş alana hitap eden hizmet ağı ile İstanbul, İzmir ve Mersin limanlarından haftalık düzenli olarak parsiyel konteyner servisi hizmetleri de sunuyor. Parsiyel yükler bulundukları adreslerden iç nakliye ile alınmak suretiyle gönderilecek ülkelerin limanlarına teslim edildiği gibi adrese teslim şeklinde de sağlayarak tam bir müşteri memnuniyeti sunuyor.

 

KAYNAK : ŞAH LOJİSTİK

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Kamyonum