MENÜ
İstanbul 14°
Kamyonum
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
seyit usta, römork, treyler, üst yapı,
Romanya Parsiyel ve Frigo Nakliyede Saygınlar Nakliyat
Lojistik
17 Kasım 2021 Çarşamba 16:15

Romanya Parsiyel ve Frigo Nakliyede Saygınlar Nakliyat

Türkiye ile Avrupa ülkeleri arasındaki ihracat ve ithalat gün geçtikçe artış gösterdiği için Saygınlar Nakliyat tarafından Romanya nakliye işlemleri de hız kazandı. Gerek havayolu, gerek karayolu ve denizyolu yöntemleri ile hızlı bir şekilde ürünlerini Romanya’ya teslim ettiğini belirten firma, Romanya’dan da ülkemize taşımacılık yapmakta. Bu alanda deneyimli kadrosunu ve yılların verdiği tecrübesini ön plana çıkardıklarını da belirtiyor.

Sunduğu tüm taşımacılık hizmetlerini CMR sigortası kapsamında gerçekleştiren firma, C2 yetki belgeleri sayesinde de ülkeler arası taşımacılık yaparken hiçbir problem taşımamakta ve güvenilir yollardan ürünlerinizi adrese teslim ettiğini ifade ediyor. Romanya nakliye hizmetlerini kaliteli bir şekilde taşıdıklarının alltını çiziyor. 

Romanya Frigo Nakliye

Frigo, soğuk eşya taşımacılığı anlamına gelmektedir. Saygınlar Nakliye  en iyi şekilde frigo taşımacılık hizmetlerini soğutuculu dorseleri ile a sunmakta. Et, süt, dondurulmuş gıdalar, tıbbi ilaç, kimyasal ürün ve hammadde taşımacılığı frigo kasalar sayesinde gerçekleşmektedir. Firma, Romanya frigo nakliye kapsamında müşterilerine 7/24 kesintisiz hizmet sunmakta ve ürünleri ilk günkü tazeliğini koruyacak şekilde adrese teslim etmekte.

Frigo taşımacılık sayesinde pek çok gıda ve tıbbi malzeme bozulmadan ülkeler arası gönderim yapılabilmekte olup, Saygınlar Nakliye şirketi tarafınca bu hizmet alanında profesyonel kadrolar tarafından verilmektedir.

Romanya Parsiyel Nakliye

Romanya parsiyel nakliye hizmeti kapsamında tüm parça eşyaların taşımacılığını yapmakta. Mobilya, beyaz eşya, evrak ve diğer parça eşyalarınızı güvenle gönderebileceğinizi firma, parsiyel eşya taşımacılığında en kısa sürede gönderileri adrese teslim edilmektedir.

Saygınlar Nakliye 20 yılı aşkın bir süredir bu alanda hizmet sunmanın deneyimi ile eşyalarınızı tek bir hasar almadan ülkeler arası taşıyabilmekte olduğunu belirtiyor. Siz de detaylı bilgi almak için  mail adresi yoluyla ulaşabilirsiniz.

Romanya Nakliye Fiyatları

Romanya nakliye fiyatları gönderim sağlayacağınız ürün niteliklerine, ağırlığına, taşıma yöntemine ve teslimat bölgelerinin mesafesine bağlı olarak farklılık göstermektedir. Fiyatlar ve hizmetler hakkında kapsamlı bilgi almak için firma ile iletişim kurabilirsiniz. Mail yoluyla gereken bilgileri  iletmeniz doğrultusunda sizlere en kısa sürede dönüş yapılacak ve gönderim için gün belirlenecektir.

Romanya Nakliye Hizmetlerimize linki tıklayarak ulaşabilirsiniz:

https://www.sayginlarnakliyat.com/romanya-nakliye

 

 

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Kamyonum