MENÜ
İstanbul 17°
Kamyonum
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
seyit usta, römork, treyler, üst yapı,
Ro-Ro Tercihi, Fiyatları Düşürebilmemizi Sağlar
Deniz Taşımacılığı
8 Mart 2019 Cuma 18:28

Ro-Ro Tercihi, Fiyatları Düşürebilmemizi Sağlar

DFDS Akdeniz İş Birimi Kıdemli Başkan Yardımcısı Selçuk Boztepe, uluslararası nakliye firmalarının karayolu taşımacılığı yerine Ro-Ro taşımacılığını tercih etmelerinin, karşılaştıkları operasyonel sorunların önüne geçeceğini ve yüksek maliyetlerden kurtulmalarını sağlayacağını belirtti. Boztepe, Ro-Ro gemilerinin doluluk oranı arttıkça, kendilerinin de fiyatları düşürebileceğini ifade etti.

Danimarkalı denizcilik ve lojistik firması DFDS’nin Türkiye’ye getirdiği Akdeniz’in en büyük Ro- Ro gemisi “Ephesus Seaways” hizmete girdi. 237 metre uzunluğunda ve 6.700 liner metre kapasiteli “Ephesus Seaways” için DFDS Denizcilik Bölüm Başkanı Peder Gellert Pedersen ve DFDS Akdeniz İş Birimi Kıdemli Başkan Yardımcısı Selçuk Boztepe’nin ev sahipliğinde bir tören düzenlendi. Danimarkalı firmanın, Türkiye’de yolcu taşımacılığı alanında hizmet vermeyi düşünebileceği de, edinilen bilgiler arasında. U.N. Ro-Ro Pendik Limanı’nda düzenlenen törende Boztepe ve Pedersen’ın önemli açıklamaları şöyle:

Selçuk Boztepe: “Uluslararası Nakliyeciler Ro-Ro’yu Tercih Ederse, Fiyatları Düşürme İmkânımız Olur”

DFDS Akdeniz İş Birimi Kıdemli Başkan Yardımcısı Selçuk Boztepe, gemilerin doluluk oranı arttıkça maliyetlerin minimalize edilebileceğini belirtti. Uluslararası nakliyecilerden destek beklediklerini dile getiren Boztepe, uluslararası taşımacılıkta karayolu taşımacılığı yerine Ro-Ro taşımacılığının tercih edilmesinin, uluslararası nakliyecilerin yüz yüze geldiği pek çok operasyonel sorundan ve daha fazla maliyet yükünden kurtulmalarını sağlayacağını savundu. Boztepe, Ro-Ro taşımacılığının tercih edilerek gemilerin doluluk oranı arttıkça, kendilerinin de fiyatları düşürebilme imkânına kavuşacaklarını söyledi. Boztepe şöyle konuştu: “Çin’in Jinling Tersanesi tarafından sipariş üzerine üretilen 6 ro-ro gemisinden ilki olan bu gemimiz, DFDS’nin Akdeniz’deki mevcut ağında hizmet verecek. Akdeniz Bölgesi’nde faaliyet gösteren gemilerimize, çalışanlarımızın önerileriyle Türkiye’deki UNESCO kültür miraslarının ismini verme kararımız kapsamında ‘Ephesus Seaways’ adı verildi. DFDS’nin bu güçlü yatırımının ülkemize hayırlı olmasını diliyoruz.”

Peder Gellert Pedersen: “Malların Taşınmasındaki Tüm Aşamalar, Dijital Olarak Planlanabilecek”

DFDS Denizcilik Bölüm Başkanı Peder Gellert Pedersen, DFDS’nin, bir malın, bir ülkedeki kara terminalinden başka bir ülkenin kara terminaline taşınmasına kadar olan tüm aşamaları tek başına gerçekleştirdiğini ifade etti. Pedersen, mal taşımacılığına dijital bir çözüm de getirdiklerini vurgulayarak, nakliyecilerin, malların tüm yolculuğunu, ilk aşamadan son aşamaya kadar, dijital ortamda online olarak planlayabileceklerini dile getirdi. Pedersen törende yaptığı konuşmada şu açıklamada bulundu: “Yeni gemimizi müşterilerimizin hizmetine sunmaktan ötürü son derece gururluyuz.  6.700 liner metrelik 450 TIR taşıma kapasitesine sahip olan yeni gemimiz Ephesus Seaways Türkiye ve Avrupa arasında hizmet veren uluslararası karayolu nakliycileri ve lojistik şirketlerine çok daha geniş bir hizmet kapasitesi sunacak.”

 

  Haberin Videosu

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Kamyonum