MENÜ
İstanbul 12°
Kamyonum
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
seyit usta, römork, treyler, üst yapı,
Otokar Dört Dörtlük Araçlarına Yenilerini Ekledi!
Haberler
18 Nisan 2024 Perşembe 15:39

Otokar Dört Dörtlük Araçlarına Yenilerini Ekledi!

11 ve 15 ton Atlas Foton marka araçlar pazardaki mevcut ihtiyacı karşılama iddiasında… 4 yıl SINIRSIZ km GARANTİ’ye ilaveten 4 BAKIM HEDİYE

Otokar Genel Müdür Yardımcısı Kerem Erman yaptığı sunumda; geçen sene 16 ton altı pazarı %5 büyürken OTOKAR’ın gerçekleştirdiği % 44’lük büyümenin altını çizdi. Ayrıca her üç araçtan birinin markanın aracı olmasının hedeflendiğini ifade ederken 2020 yılında 8,5 ton, 2022’de 12 ton ve Euro 6 normları ile kazanılan ivmenin yıllar içinde artarak devam ettiğine dikkat çekti. Otokar’ın son dört yılda 3 katı büyüme göstermesi ile birlikte 2023 yılında bin araçtan fazla satış afetlerine ulaşıldığını söyledi.

 

Otokar Ticari Araçlar Satış Direktörü Murat Tokatlı ise araçların tamamen pazarın ihtiyaç ve taleplerine göre geliştirildiğini ifade ederken yüksek tork, minimum yakıt, kataforez ile güçlendirilmiş şasi, standart arka kalkar dingil,havalı fren, ön ve arka disk freni, görüş açısını artıran aynalar, özel süspansiyon sistemi, havalı şoför koltuğu, ergonomik ön panel ve kabin içi ile özel finansal çözümler ve 7/24 servis hizmeti ile OTOKAR FOTON marka lojistik ve hizmet araçları ile pazardaki iddiasını artıracağını söyledi.

Tokatlı, Doğu Avrupa ağırlıklı 7 ülkede oluşturulmuş distribütörlükler ile ihracata yönelik çalışmaların devam ettiğini ve ülke sayısının önümüzdeki dönemde daha da artacağı vurguladı.

Ayrıca Otokar’ın Ar-Ge’ye verdiği önemin yanında dizel dışındaki, hibrit, elektrik ve hidrojen gibi tüm diğer teknolojilere de hazırlıklı olunduğu ifade edildi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Kamyonum