MENÜ
İstanbul 13°
Kamyonum
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
seyit usta, römork, treyler, üst yapı,
Nakliye İlanları Nakliye Rehberi'nde
Lojistik
23 Eylül 2020 Çarşamba 10:06

Nakliye İlanları Nakliye Rehberi'nde

Ülkemiz çapında faaliyet gösteren üretici firmalarımız imal ettikleri ürünlerin yurt içinde bulunan diğer illerimiz ile yurt dışı ülkelere ihracat kayıtlı sevk edilmesi ile ilgili internet üzerinden nakliye ve yük ilanı hizmeti sunmakta olan sayfaları tercih etmektedir.

Yük ve nakliye ilan sayfası Nakliye Rehberi de bu konuya eğilerek hayata geçirilmiş olup kullanışlı yapısı, sınırsız ilan imkanı ve en önemlisi ücretsiz üyelik ve yayın hakkı tanıyor olması sebebiyle muadil durumunda bulunan sayfalardan farklı olarak özellikle tercih edilen web nakliye portalı konumuna yükselmiştir.

Ülkemizin genelinde yayılmış ve hayata geçirilmiş olan organize sanayi bölgelerinde her türlü ürünün imalatını yapmakta olan üretici ve yük sahibi firmalar taşıtmayı planladıkları yüklerine tır, kamyon ve konteyner tarzı yük taşıma araçları arayışlarında sıklıkla sorun yaşamakta olduğundan başvurdukları en kısa ve kestirme yol olan  Nakliye Rehberi'nde yayınladıkları nakliye ilanları ile olabilecek en kısa süre içerisinde neticeye ulaşabilmekte, yayını görülen ilan üzere sayfayı takip etmekte olan nakliyeci ve taşıma işleri organizatörlüğü yapan üyelerin irtibata geçmeleri ile araç tedarikleri sağlanmaktadır.

Hayata geçiriliş ve kuruluş amacı tamamı ile sektöre hizmet olan ve hem yük sahibi hem araç sahibi kişiler ve firmalara destek olmak üzere yayın yapmakta olan sayfa aynı zamanda tarafların kendilerini daha geniş çevrelere daha kısa süre içerisinde kolaylıkla tanıtabilme fırsatı yakalayabilecekleri reklam yayın bölümünü de bünyesinde barındırmaktadır.

Yurt içinde ve yurt dışı ihracat alanında taşıma işleri yapan nakliye firmaları da boşta bulunan araçlarına uygun yük bulabilmeleri amacı ile üye oldukları web sayfasında sınırsız ilan yayınlama hakkına sahip bulunuyorlar. Sayfada yayınlanmış olan yük ilanları bölümünü sürekli olarak takip etmekte olan yük taşıma şirketleri yayınlanan yükün özellikleri ve bulundukları konum itibarı ile gerekli araç tipini tedarik ederek yük ilanı sahibi firmalar ile irtibata geçerek gerekli araç organizasyonunu sağlamaktadırlar.

Yurt içi ve bilhassa uluslararası taşımacılık alanında yaşanmakta olan sorunlar ile ilgili olarak yapılan geniş çaplı araştırmalar ve çalışmalar neticesinde dizayn edilen Nakliye Rehberi hem üretici firmalara hem taşıyıcı firmalara layıkı ile hitap edecek şekilde düzenlenmiştir. Lojistik sektöründe ortaya çıkan yenilikleri ve gelişmeleri vakit kaybetmeksizin bünyesinde hayata geçiren sayfa sürekli olarak yenilenmekte ve güncellenmektedir.

Haber: Mehmet Ali BAL
Haber kaynağı: Nakliye reklamları

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Kamyonum