MENÜ
İstanbul 14°
Kamyonum
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
seyit usta, römork, treyler, üst yapı,
Macaristan'da Kaçak Göçmen Kontrolleri Devam Ediyor
Haberler
15 Ocak 2021 Cuma 11:10

Macaristan'da Kaçak Göçmen Kontrolleri Devam Ediyor

Uluslararası Nakliyeciler Derneği (UND), Macaristan'da kaçak göçmen kontrollerinin devam ettiğini ve yük taşıyan TIR'ların risk gruplarına göre detaylı kontrollerinin devam edeceğini açıkladı.

UND'nin açıklamasına göre:

"Budapeşte Ticaret Müşavirliği tarafından Derneğimize yapılan bilgilendirmeye istinaden; üçüncü ülkelerden gelen mühürlü araçların firmanın ve sürücünün uyruğunun gözetilmeksizin Ulusal Vergi ve Gümrük İdaresi yetkilileri tarafından kontrol edildiği bildirilmiştir.

Hudut düzenlemelerinden sorumlu kurumlarca ilgili bölgede bulunan otoban ve sınır kapılarında 7 Eylül 2020 tarihinden itibaren yapılan kontrollerde çok sayıda kaçak göçmen vakasına rastlanmış olup söz konusu durumdan dolayı yük taşıyan TIR'ların risk gruplarına göre detaylı kontrollerinin devam edeceği bildirilmektedir.

Sürücülerimizin mağduriyet yaşamamasını teminen Macaristan'a giderken Romanya'da durmamaları (sadece ihtiyaç hâlinde durmaları), araçlarının güvenliğine ve geçiş esnasında tabi tutulacakları kontrollere daha fazla önem vermeleri rica olunur."

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Kamyonum