MENÜ
İstanbul 17°
Kamyonum
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
seyit usta, römork, treyler, üst yapı,
Kuveyt Frigo ve Proje Nakliye Çalışmalarında Saygınlar
Lojistik
25 Ekim 2021 Pazartesi 17:58

Kuveyt Frigo ve Proje Nakliye Çalışmalarında Saygınlar

Kuveyt Nakliye konusunda karayolu taşıma hizmetleri arasında komple tenteli taşımacılık ve frigo soğutmalı taşımacılık Saygınlar’da.

Arapça Dili konuşmakta olan Kuveyt'e giden çoğu şoförlerinin Arapça  konuşmakta olduğunu ve yükleri güvenle adrese teslim ettiklerini belirten Saygınlar, karayolu ile düzenli olarak araçlarının Hatay RORO ile çıkış yaptığını aktarıyor.. Saygınlar Nakliyat’ın Özmal araçları CMR Sigortalı taşımacılık ile müşterilerin yüklerini güvence altında Kuveyt‘e taşır. Profesyonel ekibi ile Kuveyt nakliye konusunda uzman ve gerekli bilgi dökümanları, araç konumlarını düzenli olarak müşteri ile gizlilik sözleşmesi çervesinde iletir. Mükemmel operasyonel süreç yönetimimizle taşımalarını bilinçli nakliyecilik ilkesi ile yapar.

Kuveyt Nakliye

Kuveyt’e tenteli dorse araçları ile kuru yük taşımacılığını karayolu ile yapmakta. Yükleme noktasından, gümrüklemeye, teslimata kadar araçlarımız profesyonel ofis elemanlarımız tarafından kontrol edilir. Şoförlerimiz üzerine düşen sorumluluğu en iyi şekilde gerçekleştirir. Kuru yük ihracat taşımalarında Türkiye – Kuveyt arasında araçlarımız seferler yapar.

Kuveyt Proje Nakliye

Türkiye’den Kuveyt Ülkesinde oluşturacağınız projelerin taşıması bize emanet. Kuveyt proje taşımacılığı konusunda gerekli donanım ve deneyime sahip kadrosu ve uzun yılların vermiş olduğu Kuveyt taşıma deneyimi ile mükemmel hizmet sunduklarını belirtiyor. Ağır nakliye araçlarımızla taşınması zor olan yükleri profesyonelliğimizle başarı ile tamamlar. Ekibi ile  proje nakliyesinde ihtiyacınız olan tüm taşıma işlerinize çözüm sunar.

Kuveyt Frigo Nakliye

Soğuk zincir taşımaları bir düzen ve önem içerisinde yapılması gerekir. Üzerimize düşen sorumluluğun bilinci ile frigo taşımalarını yaparız. Ekibi içerisinde yer alan ofis elemanları, şoförlerimiz ve hatta yönetim ekibi işlerimizin ne kadar önemli olduğu bilinci ile Kuveyt frigo nakliye hizmetini gerçekleştirir.

Kuveyt Parsiyel Nakliye

Kuveyt nakliye içerisinde yer alan parsiyel taşımaları denizyolu ile gerçekleştirmekte. Her hafta Ambarlı / İstanbul Limanı’ndan parsiyel konteynerlleri ile Kuveyt’e çıkış yapar. Yüklerinizi Cuma Günü öğlene kadar limana teslim etmeniz ve gümrükçünüzün aynı gün gümrükleme yapması gerekir. Gemi Cutt Off’u e-mail ile tarafınıza iletilir. Genelde Kuveyt parsiyel taşımalarımız Via Dubai aktarmalıdır.

Kuveyt’e Karayolu Nakliye Nasıl Yapılır?

Pazarlama ekibimiz ile görüştükten sonra tarafınıza karayolu yükleme sözleşmesi gönderilir. Sözleşme Saygınlar Ulus.Taş.Ltd.Şti. ve yükü taşıtan firma arasında yaparız. Sözleşmede yer alan yükleme tarihine riayet eden şoförlerimiz belirlenen tarihte yükleme noktasında bulunur. Karayolu  nakliyeci firma veya aracı firma yükleri araca yüklemeye hazır konumda bekletir. Yükleme tamamlandıktan sonra yol evrakları ile araç gümrüğe sevk edilir. Kuveyt nakliye çalışmasının kusursuz olması için ekibimiz ile sürekli iletişim halinde olmanız gerekir. Gümrükleme ve gerekli işlemler tamamlandıktan sonra aracımız İskenderun’a sevk edilir.

 

 Kaynak: Kuveyt Nakliye Firmaları

İletişim: sales@sayginlarnakliyat.com 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Kamyonum